Taverna tähtien alla

by Maeve Binchy | Literature & Fiction |
ISBN: 9510307025 Global Overview for this book
Registered by lumipöllö of Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on 11/10/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by lumipöllö from Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, November 10, 2021
Kierrätyskeskuksen ilmaispuolen löytö! Mestarikertoja Maeve Binchy vie lukijansa Kreikan auringonpaahteisiin päiviin ja tähtikirkkaisiin öihin etsimään sitä, mikä lopulta on tärkeintä.

Neljä toisilleen vierasta matkalaista tapaa syrjäisessä tavernassa Kreikassa.Heillä ei ole muuta yhteistä kuin vapaudenkaipuu ja halu jättää entinen elämä taakseen. Kiltti Fiona on lähtenyt Irlannista osoittaakseen vanhemmilleen olevansa vahva ja itsenäinen. Saksalainen Elsa on jättänyt jopa hyvän työpaikkansa televisioasemalla, muttei tunnu pääsevän pakoon menneisyyttään. Ujo David Englannista haluaa ottaa etäisyyttä voimakastahtoiseen isäänsä,j oka pyrkii ohjailemaan hänen elämäänsä. Amerikkalainen Thomas taas koettaa toipua avioerostaan, mutta kaipaa pientä poikaansa ja pelkää etääntyvänsä tästä.

Idyllistä kylää kohtaava äkillinen onnettomuus saa nuoret etsimään tukea toisistaan ja ennen pitkään ymmärtämään, milloin kannattaa pitää kiinni ja milloin päästää irti. Vain aika voi näyttää, ovatko heidän ratkaisunsa oikeita, mutta vanhan tavernanisännän Andreaksen elämänkokemukset- tuoksuvan souvlakin ja moussakan lisäksi - rohkaisevat heitä kohtaamaan oman tulevaisuutensa selkä suorana.

Journal Entry 2 by lumipöllö at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, December 19, 2021
Mukavaa ja leppoisaa luettavaa!

Journal Entry 3 by lumipöllö at -- Jossain Lohjalla in Lohja, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, August 14, 2022

Released 1 mo ago (8/14/2022 UTC) at -- Jossain Lohjalla in Lohja, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja löytyy Roution uimarannalta. Onneksi olkoon löysit Bookcrossing-kirjan! Voit lukea ja pitää sen itselläsi tai antaa eteenpäin. Olisi mukavaa jos kirjoittaisit tänne kirjapäiväkirjaan jonkin viestin. Mukavia lukuhetkiä!

Lue ja vapauta - BookCrossing.comJournal Entry 4 by Mrs_Sippi at Lohja, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, August 14, 2022
En yleensä lue kevyttä ajanvietekirjallisuutta, mutta aloitin tätä, koska äiti piti Maeve Bichystä ja äidin kuolemasta tuli viime viikolla juuri 5 vuotta.
Luen kirjan loppuun, sillä tiedän, mitä saan. Tämä oli kuin merkki äidiltä.
Luulen, että näin kirjan jättäjän ja hän näki minut ja koirani aamulenkillä.

Journal Entry 5 by Mrs_Sippi at Lohja, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, September 27, 2022
Ihan perusviihdekirjallisuutta, nopeaa ja viihdyttävää lukea ajanvietteeksi. Jätin Espoon Nihtisillan Itsudemoon 27.9. Lounasaikaan vessaan vievän käytävän varrelle.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.