Unissakävelijä

by Mary Higgins Clark | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9789513135188 Global Overview for this book
Registered by Myhky of Kempele, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 10/19/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Myhky from Kempele, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Tuesday, October 19, 2021
"Kay Lansing on kasvanut New Jerseyssä rikkaan ja vaikutusvaltaisen Carringtonin perheen palkollisen lapsena. Eräänä päivänä ollessaan isänsä mukana tämän työssä kuusivuotias Kay hiipii perheen kartanossa sijaitsevaan salaiseen kappeliin ja kuulee miehen ja naisen riitelevän rahasta.
Samana iltana Carringtonit pitävät illallistanssiaiset, joiden jälkeen Princetonissa opiskeleva Peter Carrington tarjoaa 18-vuotiaalle naapurintytölle kyydin kotiin. Tytön vanhemmat kuulevat hänen tulevan kotiin, mutta seuraavana päivänä häntä ei löydy mistään. Katoaminen jää selvittämättä.
Parikymmentä vuotta myöhemmin Kay rakastuu Peter Carringtoniin ja päätyy tämän kanssa naimisiin. Vuosien kuluessa epäilyksen varjo ei ole väistynyt Peterin yltä, varsinkin kun hänen ensimmäinen vaimonsa on hukkunut heidän kotinsa uima-altaaseen epämääräisissä olosuhteissa. Kayn kauhuksi Peter osoittautuu unissakävelijäksi, jonka öiset vaeltelut johtavat aina samaan paikkaan, uima-altaalle. Kay on vakuuttunut, että avain hänen aviomiehensä syyllisyyteen tai syyttömyyteen piilee menneisyydessä. Mutta onko vanhojen salaisuuksien paljastaminen turvallista?"

Released 1 mo ago (10/23/2021 UTC) at Kempeleen kirjasto in Kempele, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Löysit kiertävän kirjan! Ota mukaan, lue, pidä hyllyssä tai palauta joskus kiertoon uusia lukijoita etsimään. Mukavaa olisi myös, jos piipahtaisit täällä kertomassa mitä kirjasta pidit ja mikä on kirjan kohtalo (jääkö hyllyyn vai lähteekö kiertoon ja jos lähtee, niin mihin sen jätit) 🙂

Vapautin 22.10 Kempeleen kirjaston kirjanvaihtohyllyyn.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.