Streel mijn hart

by Colleen McCullough | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 10/17/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, October 17, 2021
"Harriet is eenentwintig en woont nog thuis. Ze heeft een saaie, bekrompen verloofde, die haar bewaakt zoals een hond zijn bot. Op een dag heeft Harriet er helemaal genoeg van. Ze gaat op kamers midden in het centrum van Sydney. Mevrouw Schwartz, haar hospita, die bijverdient als waarzegster, opent Harriets onschuldige ogen voor de echte wereld – een wereld vol opwinding, passie, avontuur en interessante mannen. Maar Harriet ontdekt ook dat je hart volgen niet altijd even gemakkelijk is en de toekomst lang niet zo transparant als de kristallen bol en tarotkaarten van mevrouw Schwartz suggereren. En dan slaat ook nog het noodlot toe voor het dochtertje van de hospita, de mooie, kleine Flo…"

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Boterlaarbaan in Deurne, Antwerpen / Anvers Belgium on Wednesday, October 20, 2021

Released 1 mo ago (10/20/2021 UTC) at Boterlaarbaan in Deurne, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Op de elektriciteitskast aan de kruising met de Peter Benoitlaan. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.