Het koetshuis

by Karin Quint | Romance |
ISBN: 9024592534 Global Overview for this book
Registered by Tinkerbellee of Utrecht, Utrecht Netherlands on 10/13/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Tinkerbellee from Utrecht, Utrecht Netherlands on Wednesday, October 13, 2021
Ik lees bijna nooit ‘romantische’ verhalen omdat ik ze vaak té oppervlakkig vind. Dit was een uitzondering. Zowel plot als personages hadden onverwachte diepgang en wendingen. Goede mensen kunnen soms minder leuke trekjes hebben (en andersom). En bepaalde voordelen in het leven kunnen ook gaan tegenwerken. Dat wist de schrijfster heel goed in het verhaal te verwerken. De mensen zijn relatief sympathiek, soms irritant, maar altijd geloofwaardig.

In het boek zijn wat historische laagjes verwerkt, wat ik ook altijd erg leuk vind. Om niets te zeggen over het derde literaire laagje dat luchtig door het verhaal is geweven. Verder ga ik niets zeggen, want – spoilers! De echte zielsverwanten vinden elkaar (zoals het hoort in dit soort boeken) uiteindelijk, maar echte fans van de suikerspin romantiek zullen wellicht lichtjes ontevreden zijn met bepaalde elementen van de ontknoping. Maar ik vond het zó perfect passend bij het verhaal dat ik zeker de volgende in de reeks wilt proberen als het in 2022 uitkomt. is.

Journal Entry 2 by Tinkerbellee at Centraal Station Utrecht in Utrecht, Utrecht Netherlands on Saturday, October 16, 2021

Released 1 mo ago (10/16/2021 UTC) at Centraal Station Utrecht in Utrecht, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Dit boek is kennelijk de eerste in een reeks. Ze zullen allemaal gaan over mensen die in het huis Rosaville hebben gewoond, maar in heel verschillende tijden/era's. Hoop dat de vinder het net zo leuk vind als ik. Ik ga zeker de volgende lezen!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.