Suden hetki

by Vera Vala | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBookgeowing of Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 9/25/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBookgeowing from Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, September 25, 2021
Oma toivekirjalöytö Kangasalan SPR-kirppikseltä elokuussa. Tämä taitaa olla ensimmäinen BC-rekisteröity kappale tästä kirjasta.

Gummeruksen pokkari, 2018.

Kustantajan kuvaus:

”Arianna on muuttanut perheensä kanssa Intian valtamerelle. Seychellit ovat kuitenkin muutakin kuin turkoosina kimaltelevan meren ja palmujen kehystämä lomakohde: kansainvälisten rikollisten suosimalla veroparatiisilla on myös pimeät puolensa.
Bartolomeon virka rahanpesun ja terrorismin vastaisessa yksikössä muuttuu kilpajuoksuksi aikaa vastaan, kun epäilyttävästä rokotekampanjasta liikkeelle lähtenyt ruttoepidemia Madagascarilla on vaarassa muuttua koko maailmaa uhkaavaksi bioaseeksi.
Kun keuhkorutto leviää, vaara kohdistuu Ariannan ohella myös hänen rakkaimpiinsa. Seychellien saarivaltio eristetään, ja on selvää, ettei lääkettä riitä kaikille. Samaan aikaan Ariannan hämärä menneisyys kirii nykyhetkeä kiinni. Kaikki Ariannan elämän miehet ovat tuntuneet kantavan mukanaan pimeää puolta. Mikä on totuus taustalla vaikuttavasta el Lobosta?
Kun menneet tapahtumat alkavat paljastua, Arianna joutuu kohtaamaan totuuden paitsi elämästään, myös omista ja rakastettujensa valinnoista. Tekeekö petos rakkaudesta pelkkää valhetta?
Kun kostonhimo määrää ihmiskunnan tulevaisuudesta, kukaan ei ole turvassa.

Suden hetki on aistikkuutta ja jännitystä tihkuvan Arianna de Bellis -sarjan kuudes osa. Seychellien paratiisisaarilla Arianna kohtaa pahimmat pelkonsa – ja menneisyytensä salaisuudet.”

Journal Entry 2 by wingBookgeowing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, September 25, 2021
Vihdoin sarjan kuudennessa kirjassa Ariannan mysteerit alkavat selvitä! Toivoin kovasti, että lopun suuriin paljastuksiin olisi käytetty enemmän sivuja ja aikaa kuin esim. mithralaisen uskon hitaisiin selvityksiin tarinan alkupuolella. Toisaalta Rodolfon oman taustan avaaminen oli suureksi hyödyksi. Koko laaja henkilöiden ja salajuonien verkko rakentui silti kohti kliimaksia välillä vähän verkkaisesti, mutta loppu tosiaan jätti mieltä kiusaavia kysymysmerkkejäkin. Samoin on avoinna, oliko Ariannan tarina Valan kynästä tässä vai vieläkö hän joskus palaa siihen, miten Arianna tästä kaikesta selvisi.

Keuhkoruton ja kasvomaskien kuvaukset olisivat varmaan tuntuneet ennen koronaa kovin kaukaisilta, nyt eivät niinkään...

***
Osallistun tällä kirjalla Delennan Matkustan ympäri maailmaa -haasteeseen: Seychellit. Kirja sijoittuu suurilta osin Seychellien saarivaltioon, jossa kirjailija itsekin on viettänyt aikaa. Minä en ole vielä Seychelleille päässyt, menisin kyllä.

Journal Entry 3 by wingBookgeowing at To Fulfill A Wish, A RABCK -- Controlled Releases on Saturday, September 25, 2021

Released 1 mo ago (9/25/2021 UTC) at To Fulfill A Wish, A RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelukemista Smeolle miitissä, ole hyvä!

Journal Entry 4 by Smeo at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, September 25, 2021
Kiitos toivelista-kirjasta :) Täytyy vaan lukea edelliset osat ensin :D

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.