Hurray! The Bookplate Creator is back!
We've been promising it for a long time, and now it's finally here... We have a brand new Bookplate creator. Read all about it in this Announcement forum post!

Mijn moeder en ik

by Mary Pflum Peterson | Biographies & Memoirs | This book has not been rated.
ISBN: 9402751343 Global Overview for this book
Registered by veer23 of Asse, Vlaams-Brabant / Brabant Flamant Belgium on 9/17/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by veer23 from Asse, Vlaams-Brabant / Brabant Flamant Belgium on Friday, September 17, 2021
Na de dood van haar moeder Anne, staat Mary voor de onmogelijke opgave om haar huis leeg te halen. Een huis dat van onder tot boven gevuld is met rommel, de stille getuigen van het feit dat haar moeder de grip op haar leven verloren had.Na een zware tien jaar in het klooster - Anne is niet geschikt voor het dwingende, benauwende kloosterleven - probeert ze een nieuw doel te vinden in de 'gewone' wereld. Ze trouwt en wordt moeder, maar aan haar prille geluk komt abrupt een einde als haar man homo blijkt te zijn. Gedesillusioneerd en verslagen blijft Anne achter met haar jongedochtertje Mary.Mary groeit op in een overvol huis met stapels oud papier, bergenwaardeloze 'schatten' en een onbereikbare moeder met wie ze toch eengoede band heeft. Wanneer ze het huis uitgaat om haar eigen leven opte bouwen raken moeder en dochter, ondanks hun nauwe verbondenheid,steeds verder van elkaar verwijderd.Mijn moeder en ik beschrijft op onnavolgbare wijze hoe de band tussenmoeder en dochter tegelijkertijd kan knellen en te los kan zijn. Eenwaargebeurd verhaal dat alle moeders en dochters zal aanspreken enontroeren.

Journal Entry 2 by veer23 at Camping Floréal Gossaimont in Lierneux, Liège / Luik Belgium on Saturday, April 16, 2022

Released 7 mos ago (4/17/2022 UTC) at Camping Floréal Gossaimont in Lierneux, Liège / Luik Belgium

WILD RELEASE NOTES:

Hallo beste lezer,

Dit boek heb ik ingeschreven op BookCrossing.com, zodat ik bij kan houden waar het heen gaat, wie het leest, en wat ze er van vonden. Bezoek alsjeblieft www.BookCrossing.com om een berichtje achter te laten, en geef daarna het boek door aan iemand anders die het zal waarderen. We kunnen zo de reis van dit boek volgen, en zien welke vrienden het maakt, voor altijd!

Dank je wel!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.