Pelkääjän paikalla

by Laura Lehtola | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 9/8/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, September 8, 2021
Kirjan esittely kustantajan sivuilla:

Rakkaus ei lopu, kun toinen osapuoli kuolee. Riipaiseva, lämpimän huumorin sävyttämä romaani nuoresta perheenisästä, joka selviää vaimonsa kuolemasta, koska muuta vaihtoehtoa ei ole.

Aapon ja Annan avioliitto muuttaa muotoaan, kun Anna sairastuu vakavasti. Leskeksi jäätyään Aapo yrittää jatkaa elämää: huolehtii tyttärestä, hoitaa työnsä ja etsii elämälle uusia merkityksiä. Insinöörin logiikalla tuntuu anteeksiantamattomalta, että toinen on noin vain häipynyt kuvioista.

Surusta huolimatta on käytävä parturissa, puettava lapsi päiväkodin valokuvaukseen ja kestettävä netti­treffejä. Lukija tutustuu myös Veeraan, joka osuu Aapon tielle ihan väärällä hetkellä. Vai onko hetki sittenkin juuri oikea?

Otava 2015

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, September 8, 2021
Tästä kirjasta tuli mieleen toinen kirja, jota aloin eilen lukea, Onnelliset ihmiset lukevat ja juovat kahvia. Sekin alkaa osaksi samoissa merkeissä: Dianen mies ja heidän viisivuotias tyttärensä kuolevat auto-onnettomuudessa ja Diane jää yksin etsimään suuntaa elämälleen. Luulen kuitenkin, että sen todennäköisesti kepeämpi tarina riittää, tämä ei taida tulla luetuksi.

Journal Entry 3 by wingTaryawing at ABC Riihimäki in Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Friday, September 17, 2021

Released 1 mo ago (9/18/2021 UTC) at ABC Riihimäki in Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Lehtolan kirja on tarjolla huomisessa Riksun BC-miitissä!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Journal Entry 4 by wingPaulanniwing at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Saturday, September 18, 2021
Tartuin tarjoukseen. Tykkäsin lukemastani Laura Lehtolan Takapenkistä, joten tekee mieli lukea lisää Lehtolalta. Tämän sävy taitaa tosin olla - no, surullisempi.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.