Viert de Kerstman ook Kerstmis? / Mini / druk 1

by Guy Daniëls | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 9044808281 Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 8/29/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, August 29, 2021
"Ben je op zoek naar een leuk boek om met je leerlingen rond het thema Kerstmis te werken? Hou je van de kersttijd? De lichtjes in de straten, het versieren van de kerstboom, de gezellige sfeer …? En zou je graag eens overheerlijke worstenbroodjes willen maken? Dan is Viert de Kerstman ook Kerstmis? precies het boek voor jou en je leerlingen. Het kerstverhaal, bekende kerstliedjes, een pak vol gedichtjes, het Boek van de Kerstman, allerlei weetjes over Kerstmis, leuke kerstverhalen … afgewisseld met mooie foto’s en prachtige tekeningen zorgen voor uren vol plezier! Bovendien is er een werkmap beschikbaar om in de klas te werken rond het boek en te knutselen. Met vertelplaten, receptenkaartjes, posters, kleurplaten, een adventskalender…"

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Kids minibib in Duffel, Antwerpen / Anvers Belgium on Friday, December 3, 2021

Released 1 mo ago (12/3/2021 UTC) at Kids minibib in Duffel, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


In de bib gezet. Veel plezier ermee

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.