Kolme etsivää ja päätön hevonen

by Alfred Hitchcockin luvalla William Arden | Teens | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 7/28/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, July 28, 2021
Nämä seikkailut on merkinnyt muistiin Kolmen etsivän toimiston kirjuri Bob Andrews. Hän on luonteeltaan lukutoukka mutta huimapäinen, vaalea, pätkä. Jupiter Jones taas on vanttera välkky, joka suunnittelee operaatiot ja on koko toimiston pomo. Pete Crenshaw puuttuu asiaan, milloin tarvitaan väkivahvaa apua äkkitilanteissa. Hän tosin hermoilee.

Toimiston tarkoituksena on ratkaista arvoituksia, selvittää salaisuuksia, etsiä vastaukset mihin tahansa selittämättömiin seikkoihin. Toiminnan keskuksena on Jonesin Tavaravarikko, jännä, romuisa piilopaikka.


Mikä voisi olla merkittävämpää kuin ratkaista arvoitus, joka liittyy kaukaiseen Meksikon sotaan? Arvoitus, jossa ovat osallisina päätön hevonen, tarunomainen jalokivikoristeinen miekka ja kauan sitten unohdettu konnakolmikko, jonka mutkittelevia jälkiä on jotenkin täytynyt pystyä seuraamaan yli sadankolmenkymmenen vuoden jälkeen! Ja mikä voisi olla opettavaisempaa kuin huomata, että pölyiset vanhat asiakirjat eivät aina kerro totuutta? Etsivien täytyy vähintäänkin oppia lukemaan rivien välistä pystyäkseen selvittämään Cortésin miekan salaisuuden.

Amerikkalainen alkuteos: Alfred Hitchcock and The Three Investigators in the Mystery of the Headless Horse (1977)
Alfred Hitchcockin luvalla kirjoittanut William Arden
Suomentanut: Annikki Lievonen

Gummerus 1978

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Kruununhaka in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, August 1, 2021

Released 1 mo ago (8/2/2021 UTC) at Kruununhaka in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kolmen etsivän seikkailuihin pääsee mukaan, kun käy nappaamassa kirjan Lasten temppeli -teoksen juurelta! Jännittäviä lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Osallistun kirjalla Sanatarkkaan 4 -peliin sekä Koronakesä kakkosen patsasvapautushaasteeseen. Lisätietoa teoksesta hamhelsinki.fi-sivuilla:

"Palatino infantiles veistos kuuluu valtion taideteostoimikunnan Pysähdy ja katso -kaupunkitaideprojektiin, joka oli osa Helsinki 2000 kulttuurikaupungin ohjelmistoa.

Taiteilijan mukaan "teos on modernin veistoksen ja puistorakennuksen välimuoto. Se on muistomerkki, joka on pyhitetty tulevien sukupolvien kunniaksi. Lasten temppeli kurkottaa vuoden 2000 reunalta johonkin, jota ei vielä ole, mutta johon pitää uskoa".

Yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan kirjaston ylätasanteelle pystytetty Lasten temppeli on tehty 4 mm:n teräslevystä. Teos on hiekkapuhallettu ja sen jälkeen maalattu valkoiseksi. Veistoksen korkeus on 3,20 ja halkaisija 90 cm."

Journal Entry 3 by gaiachelois at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, August 3, 2021
Löysin kirjan eilen, alan lukemaan sitä nyt! Päivittelen uudestaan kun olen saanut luettua. :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.