Als verlangen liefde wordt

by Kathleen Woodiwiss | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9460237002 Global Overview for this book
Registered by wingKafka1954wing of Deurne, Antwerpen / Anvers Belgium on 7/27/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingKafka1954wing from Deurne, Antwerpen / Anvers Belgium on Tuesday, July 27, 2021
Gekregen voor BookCrossing!

Engeland, eind 16de eeuw. Elise Madselin Radborne is een mooie, jonge pittige vrouw. Op een stormachtige nacht wordt ze per ongeluk uit het huis van haar oom ontvoerd door de stuntelige handlangers van Maxim Seymour, markies van Bradbury. Woedend is ze, en ze besluit deze onbeschaamde vlegel persoonlijk een lesje te leren.

Maxim Seymour is ten einde raad als blijkt dat zijn bedienden niet zijn verloofde Arabella hebben meegenomen, maar haar knappe nichtje. Hij kan Elise niet laten gaan zonder zijn eigen leven in gevaar te brengen. Maxim is ondergedoken omdat hij wordt beschuldigd van hoogverraad en moord. Hij heeft zijn handen vol aan de vurige en uitdagende Elise. Maar hij is vastbesloten deze temperamentvolle feeks te temmen en hij zint op een zoete wraak.

Wanneer Maxim probeert te voorkomen dat de Engelse koningin wordt vermoord en Elise hem achterna reist, wordt zij gevangen genomen. Maxim beseft nu dat hij hartstochtelijk verliefd is geworden op deze Engelse schone met haar saffierblauwe ogen en haren met de kleur van kersenhout. Hij moet haar redden, want Elise is haar leven niet zeker.

Journal Entry 2 by wingKafka1954wing at Zwerfboekenrek station Mol in Mol, Antwerpen / Anvers Belgium on Tuesday, November 30, 2021

Released 1 mo ago (12/5/2021 UTC) at Zwerfboekenrek station Mol in Mol, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:

Goeie reis, boek!
Maak maar veel nieuwe vrienden...


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.