Het R document

by Irving Wallace | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingKafka1954wing of Deurne, Antwerpen / Anvers Belgium on 7/27/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingKafka1954wing from Deurne, Antwerpen / Anvers Belgium on Tuesday, July 27, 2021
Gekregen voor BookCrossing!

Tegen de achtergrond van toenemend geweld en misdaad zet Irving Wallace het verhaal neer van een samenzwering om de grondwet omver te werpen, ofwel een poging van de FBI om de macht over te nemen.

Twee partijen worden tegenover elkaar geplaatst: zij die zich inspannen om de grondwet te amenderen zodat de regering een radicale wet om de orde te handhaven kan opleggen, en zij die inzien dat het voorgestelde 35e Amendement verreikende consequenties zal hebben voor de vrijheid van hun natie en dat er een bijzonder sinister plan achter zit in de vorm van het geheimzinnige R-document.

Tegenstanders in deze strijd op leven en dood zijn de onbehouwen, machtige directeur van de FBI, Vernon T. Tynan, en de nieuwe procureur-generaal, Christopher Collins, een ambitieuze, eerlijke man die het controversiële 35e Amendement steunt, ondanks zijn persoonlijke bedenkingen. Tot ook hij ontdekt dat er een kwaadaardig complot achtersteekt, wanneer de laatste woorden van zijn voorganger een waarschuwing bevatten tegen het R-document - de gevaarlijke, mysterieuze sleutel tot de toekomst van het land.

Tijdens zijn jacht op het document ziet Collins zich geconfronteerd met duistere manipulaties, chantage, moord, en onthullingen over het verleden van zijn vrouw, reden voor haar om te verdwijnen. In een dramatische race tegen de klok rust het lot van de natie op zijn schouders.

Journal Entry 2 by wingKafka1954wing at Turnhout, Antwerpen / Anvers Belgium on Tuesday, July 27, 2021

Released 2 mos ago (7/27/2021 UTC) at Turnhout, Antwerpen / Anvers Belgium

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Voor de boekenkast van de Meerloop!


Journal Entry 3 by Meerloop at Turnhout, Antwerpen / Anvers Belgium on Tuesday, July 27, 2021
Dankjewel!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.