Aapo ja puhuva pulu

by Tuulia Aho | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 7/23/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, July 23, 2021
Werneri-sarja

Velmu ja vauhdikas tarina Aaposta, joka joutuu sukkelasanaisen pulun pyöritykseen. Pulu kertoo olevansa pulassa ja tarvitsevansa apua. Ehkä Aapo voisi auttaa? Ja niin Aapo tutustuu kiharatukkaiseen tyttöön, vanhojen tavaroiden kauppiaaseen, kissaan nimeltä Orpo ja muutamaan muuhun eläimeen. Vastapalvelukseksi Aapo haluaa pulun tekevän jotain sellaista, mikä saa hänen luokkansa kovanaamojen leuat loksahtamaan.

Kuvittanut: Salla Savolainen

WSOY 2002

- Jokioisten kunnankirjaston poistokirja

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, July 23, 2021
Tämä täytyykin ottaa lukuun lähipäivinä, jotta ehdin vapauttaa sen heinäkuun aikana. Vapautusten vuosi -haasteeseen kun käyvät tässä kuussa Seitsemän veljeksen nimet (Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri, Eero) kirjailijan tai kirjan henkilön nimenä ;) Salla Savolaisen kuvituksista tykkään!

Journal Entry 3 by wingTaryawing at Ruoholahti in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, July 28, 2021

Released 6 mos ago (7/29/2021 UTC) at Ruoholahti in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tälle kirjalle tulikin lisää lukuaikaa, sillä löysin hyllystäni toisenkin kappaleen siitä :D Tämän voin siis vapauttaa huomenna Ruoholahden ala-asteen koulun lähellä sijaitsevan A,B,C, kissa kävelee... -teoksen luo. Hauskoja lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Osallistun kirjalla Sanatarkkaan 4 -peliin, Vapautusten vuosi 2021 / heinäkuu -haasteeseen sekä Koronakesä kakkosen patsasvapautushaasteeseen. Lisätietoa teoksesta (hamhelsinki.fi):

"Vanha lasten loru "A, B, C kissa kävelee tikapuita pitkin taivaaseen" on antanut aiheen ja nimen tälle veistokselle, jossa harmaa ponteva kissa kiipeää tikapuita pitkin suureen punaiseen A-kirjaimeen. Koulu, jonka pihalla veistos on, antaa taide- ja taitopainotteista opetusta 7-12 -vuotiaille lapsille.

Veistoksessa taiteilija Pekka Nevalainen (s. 1951) on käyttänyt useita materiaaleja; iso A-kirjain on maalattua terästä; tikkaat ovat ruostumatonta terästä; harmaa kissa on muotoiltu lasikuidusta ja jalusta on valettu betonista. Veistos on kustannettu rakennuksen määrärahoista ja se valmistui koulun avajaisiin 1996. Teos kuuluu HAM Helsingin taidemuseon kokoelmiin."

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.