Jeninin Aamut

by Susan Abulhawa | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMINKULAwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 7/18/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingMINKULAwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, July 18, 2021
Kirjasampon sivulta napattu kuvaus:

"Jeninin aamut kertoo palestiinalaisten ja israelilaisten välisen konfliktin juurista ja historiasta yhden palestiinalaissuvun kautta. Päähenkilöksi kohoaa jeniniläisellä pakolaisleirillä syntynyt Amal. Hänen veljensä Ismael on kadonnut palestiinalaisten pakkosiirron aikana eikä Amalin äiti koskaan toivu lapsensa menettämisestä. Amal kasvaa kuitenkin yhteisön tukemana ja isänsä rakastamana.

Aikuisenakin Amal muistaa lämmöllä vanhoja palestiinalaisia kertomuksia, joita hänen isänsä luki aamuisin pakolaisleirillä. Aikuistuttuaan Amal löytää uudelleen veljensä, jonka israelilaisen sotilaan perhe on kasvattanut juutalaisena Davidina. David tunnistetaan Ismaeliksi hänen kasvoihinsa vauvana tulleesta arvesta. Kun aikuiset sisarukset tutustuvat toisiinsa, he oppivat tuntemaan myös toistensa kulttuuria.

Jeninin aamut on harvinainen elämys: lukija pääsee kokemaan monimutkaisen konfliktin synnyn ja kehityksen sisältäpäin. Ystävyys ja rakkaus tuovat toivoa traagisten tapahtumien keskelle.

Susan Abulhawa syntyi palestiinalaisten pakolaisten perheeseen ja asui monissa maissa ennen kuin asettui Yhdysvaltoihin. Hän on kirjoittanut esseitä ja artikkeleita useisiin tunnettuihin amerikkalaislehtiin. Jeninin aamut on hänen esikoisromaaninsa, joka oikeudet on myyty laatukustantamoille ympäri maailman."

Journal Entry 2 by wingMINKULAwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, October 23, 2021
Koskettava ja järkyttävä tarina. En suosittele herkille ihmisille. Jotkut kirjan tapahtumat aiheuttivat itselleni poikkeuksellisen suurta ahdistusta. Hyvä kuitenkin, että palestiinalaista näkökulmaa on tuotu näin esiin.

Osallistun tällä BC Helmet 2021-lukuhaasteeseen (7. Kirjassa on kaveriporukka, Amalin kaveriporukka koulussa). Laitetaan kirja myös Matkustushaasteeseen (Palestiina).

Journal Entry 3 by wingMINKULAwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, October 25, 2021

Released 1 mo ago (10/25/2021 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Rantakassikirja postissa seuraavalle. :)

Journal Entry 4 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, October 27, 2021
Tämähän on ihan minun kirjani! Olen todella tyytyväinen valintaani. Kiitos kirjasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.