Spion van God

by Juan Gómez-Jurado | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingJoanazinhawing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 7/17/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingJoanazinhawing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Saturday, July 17, 2021
Een seriemoordenaar. Een vrouwelijke profiler. Een priester van de cia. Een conclaaf. Een dodelijk spel waarbij niets is wat het lijkt...

Spion van God kwam direct na verschijnen hoog in de Spaanse bestsellerlijsten terecht. Het verhaal, dat met een ongelooflijke vaart is geschreven, haakt in op de recente geschiedenis van het Vaticaan en maakt aannemelijk waarom kardinaal Ratzinger de nieuwe paus is geworden.

Het is voorjaar 2005. Paus Johannes Paulus II is overleden en Rome verkeert in grote chaos door alle mensen die hem de laatste eer bewijzen. Alle 115 kardinalen zijn bij elkaar geroepen om de nieuwe paus te kiezen. Dan worden verscheidene kardinalen op beestachtige wijze vermoord. De handen van de slachtoffers zijn afgehakt en liggen keurig netjes op een linnen doek naast de lichamen. De Vaticaanse politie, een zeer gesloten organisatie, denkt aanvankelijk de situatie aan te kunnen. Maar wanneer ze beseffen dat ze met een seriemoordenaar te maken te hebben, schakelen ze een profiler in: ispettora Paola Dicanti.

Journal Entry 2 by wingJoanazinhawing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Friday, September 3, 2021
Spion van God is een heerlijke thriller: spannend, vlot, vol actie, met personages waarmee je goed mee kunt leven. Goed en kwaad tegenover elkaar. Je kunt je helemaal verliezen in de vele ontwikkelingen, hoewel het altijd wat moeilijk is om de hele gang van zaken rondom het Vaticaan goed voor ogen te krijgen.
Belangen die in elkaars verlengde liggen botsen met belangen die recht tegenover elkaar staan, zelfs van mensen die elkaar zouden moeten helpen. Dat maakt het verhaal intrigerend en af en toe lastig te begrijpen. De plot is mooi in beeld gebracht met interessante terugblikken. Onwaarschijnlijke partnerschappen tegenover oprechte kameraadschap; alles kom je tegen in deze heerlijke thriller.

Journal Entry 3 by wingJoanazinhawing at Buitenbieb De Ontmoeting in Amersfoort, Utrecht Netherlands on Wednesday, September 22, 2021

Released 1 mo ago (9/22/2021 UTC) at Buitenbieb De Ontmoeting in Amersfoort, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Veel leesplezier!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.