brooke

by Virginia Andrews | Other | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 7/16/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Friday, July 16, 2021
"Terwijl het sprookje van een betoverend nieuw leven voor Brooke werkelijkheid lijkt te worden, rust er een loden last op haar schouders...

Brooke is een van de weinige kinderen in het weeshuis die er niet van droomt om door rijke, filmsterachtige mensen, uitverkoren te worden. Toch wordt juist zij door zo'n rijk, knap stel - Pamela en Peter Thompson - als dochter verwelkomd in de luxe van hun grote, schitterende huis. Ze hebben hoge verwachtingen van Brooke: ze gaat naar een snobistische meisjesschool en krijgt dagelijks les in etiquette. En dan zijn er de schoonheidswed strijden waaraan ze van Pamela mee móét doen en die ze móét winnen. Ondertussen hunkert Brooke naar ruimte en vrijheid. Alleen op het sportveld kan ze ontsnappen aan de wurgende dwang van de gehoorzaamheid en aan de angst dat het geheim uit haar verleden wordt onthuld..."

Released 2 mos ago (7/26/2021 UTC) at Boekenruilkast Astridplein in Grobbendonk, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


In de bib gezet. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Wat is nu de bedoeling?

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands en kan anoniem als je dit zou willen.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Grobbendonk, Antwerpen / Anvers Belgium on Wednesday, September 1, 2021
Beste Moriquen,
Ik heb jouw zwerfboek meegenomen uit de boekenruilkast bij de bushalte in Grobbendonk. Bedankt.
Groetjes,
Nore

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.