Getijdenland

by Mitch Cullin | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9041406220 Global Overview for this book
Registered by wingAylaMeywing of Utrecht, Utrecht Netherlands on 7/8/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAylaMeywing from Utrecht, Utrecht Netherlands on Thursday, July 8, 2021
Welkom in de wereld van Jeliza-Rose. Waarom precies is Jeliza-Rose vanuit Los Angeles naar het platteland van Toscane van Texas gekomen? En waarom wil haar vader niet meer met haar praten en kijkt hij liever glazig naar de muur? En wie maakt er zoveel lawaai op zolder?

In een verhaal dat afwisselend spannend, surrealistisch en vaak grappig is probeert Jeliza-Rose aan de harde realiteit van haar jeugd te ontsnappen en vlucht ze in fantasieën van haar actieve verbeelding. Gesitueerd tussen hoog gras en moerasvelden en in aftandse huizen bewoond door zonderlinge personages, verlicht Getijdenland momenten waarop een eenzaam meisje magie en gevaar ontdekt in alledaagse verschijnselen.

Journal Entry 2 by wingAylaMeywing at StationsBoekWissel Beneden in Utrecht, Utrecht Netherlands on Friday, July 23, 2021

Released 6 mos ago (7/23/2021 UTC) at StationsBoekWissel Beneden in Utrecht, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:


Hallo!

Je hebt een boek gevonden. Wat leuk dat je even komt kijken. Je mag hier anoniem melding maken van je vondst zodat ik weet dat het boek goed terecht is gekomen.

Je mag het boek lezen, doorgeven, of weer ergens achter laten. Als je wilt kun je je aanmelden (gratis!) zodat je de reis van dit boek kunt volgen.

Veel leesplezier!


Journal Entry 3 by zwervertjus-198 at Utrecht, Utrecht Netherlands on Saturday, July 24, 2021
wat leuk. ik vind net het boek bij het stations boek wissel. ik ben benieuwd en ik ga hem lezen. daarna laat ik hem weer op reis gaan. alvast bedankt. zo leuk om een zwerfboek te vinden! #zwervertjus

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.