La Peregrina

by Cecilia Samartin | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789522791818 Global Overview for this book
Registered by wingSannaskawing of Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on 7/15/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingSannaskawing from Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, July 15, 2021
#2/3

498 sivua

Nuori kaunotar Jamilet on jättänyt kotimaansa Meksikon ja muuttanut paremman elämän toivossa Yhdysvaltoihin. Hän haluaa päästä eroon verenpunaisesta syntymämerkistään, joka varjostaa hänen elämäänsä. Uudessa kotimaassaan Jamilet on ystävystynyt vanhan ja karismaattisen herra Peregrinon kanssa, jolla on kiehtova menneisyys. Mitä herra Peregrinolle ja tämän suurelle rakkaudelle lopulta tapahtui?
Vuosikymmeniä aisemmin pienessä espanjalaiskylässä asui viehättävä Rosa-tyttö. Eräänä päivänä kylän torilla tapahtuu jotain, mikä saa tytön pakenemaan kotikaupungistaan ja liittymään mustalaisten joukkoon. Häpeä ja syyllisyys estivät häntä palaamasta kotiinsa. Rosa otettiin avosylin mustalaisyhteisöön, eikä vähiten hänen erityislahjakkuutensa takia.

La Peregrina on lumoava tarina kahdesta naisesta, jolla on molemmilla suuri salaisuus. Kirja on itsenäinen jatko-osa Cecilia Samartinin romaanille Señor Peregrino ja Peregrino-triologian toinen osa.

Journal Entry 2 by wingSannaskawing at Kirjasto, Sello -kierrätyshylly in Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, August 4, 2021

Released 2 mos ago (8/4/2021 UTC) at Kirjasto, Sello -kierrätyshylly in Espoo, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tämä on kiertävä kirja. ♻
Voit kommentoida anonyymisti tai kirjautua bookcrossariksi. Kerro mielellään mielipiteesi, mistä löysit sekä kirjan jatkoon kierrättämisestä tai aikomuksesi/halusi pitää kirjan itselläsi, mutta anna meidän tietää että kirja ei ole enää siellä minne se oli jätetty. 📚

Read and Release at BookCrossing.com... . Päivitys 10.8: Kirja on jatkanut matkaansa kierrätyshyllystä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.