Kultaverkko

Maggie the bookcat
by Pirkko Arhippa | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9519063315 Global Overview for this book
Registered by wingPaulanniwing of Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on 8/26/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingPaulanniwing from Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Thursday, August 26, 2021
"Rahan ja rakkauden kultaverkossa pyristelevät Pirkko Arhipan jännitysromaanin henkilöt.
Kuka löytyy murhattuna? Miten oikea syyllinen erottuu niistä, jotka vain näyttävät syyllisiltä?
Tapahtumapaikkana ovat kartano, paja ja koulu kunnassa, jonka suvitapahtuma herättää kerrankin suunnatonta huomiota... Jännityskeitoksen mausteeksi on lisätty pippuroitua huumoria ja romantiikkaa, jonka hunajanmaku peittyy pettymysten karvauteen." (takakannesta)

Kustannus-Mäkelä 1982. Kovakantinen, 234 s.

Journal Entry 2 by wingPaulanniwing at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Tuesday, December 21, 2021
Kotimainen rikosmysteeri 40 vuoden takaa. Heti alussa, prologissa, löydetään ruumis, mutta ei anneta vihjeitä siitä, kuka on kyseessä. Kirjaa saakin lukea 2/3, ennen kuin murha tapahtuu ja kuolleen henkilöllisyys selviää. Siihen asti lukija saa pohtia, kuka tulee saamaan surmansa ja kenestä tulee murhaaja.

Kirjan alkupuoli ei tunnu rikosromaanilta, sitä prologia lukuunottamatta, vaan pikemminkin suomalaisilta kesäisiltä suhdekiemuroilta, joissa vilisee eksiä ja nyksiä, puolisoita ja salasuhteita. Tapahtumapaikkana on maaseutupitäjä Lounais-Hämeessä. Sen tunnistaa Tammelaksi keksitystä nimestä huolimatta, sillä kirjan juoni pyörii siellä vietettävän Hakkapeliitta-tapahtuman ympärillä. Kirjassa on myös kartano, joka liittyy olennaisesti juoneen ja jonka alueella asuu kirjan henkilöitä.

Lounais-Hämeen lukuhaaste 2021: Kirja sijoittuu kartanoon.
BC Helmet 2022: 42. Kirjassa asutaan kommuunissa (kartanon väentuvassa asustaa kommuunissa Yhteisyyden Etsijät -niminen yhteisö).

Tarjolle Riihimäen miittiin.

Journal Entry 4 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, July 2, 2022
Riihimäen minimiitistä nappasin mukaani. Pari Arhipan kirjaa olen juuri hiljattain lukenut, ja ne olivat sen verran hyviä kuitenkin että tämä hyppäsi heti matkaan. :) Luen sitten joskus kun ennätän.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.