Jari Sillanpää - Paljaana

by Mari Koppinen | Biographies & Memoirs | This book has not been rated.
ISBN: 9513191575 Global Overview for this book
Registered by Chania of Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on 5/25/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Chania from Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Tuesday, May 25, 2021
Jari Sillanpää, Suomen viihdemaailman kuningas kertoo elämästään avoimesti ja paljaana. Miltä mennyt ja tuleva elämä näyttäytyy nyt, kun Suomen suurimmat stadionit on valloitettu ja poikavuodet ovat ohi?

Mistä syntyy valovoimaisen estraditaiteilijan lumovoima? Karismasta ja rautaisesta ammattitaidosta, mutta myös rohkeudesta olla oma, avoin itsensä.

Polulla on ollut onnenhelmiä ja surun säikeitä. Lopulta sirpaleista on rakentunut kokonainen mies ja elämä.


Journal Entry 2 by Chania at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, May 25, 2021

Released 2 yrs ago (5/25/2021 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirjakolle synttäriylläriksi!

Journal Entry 3 by wingkirjakkowing at Sipoo, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, June 7, 2021
Varsinainen musiikkirasia tuli postista synttärien kunniaksi! Kirja taisi ehtiä ilmestyä ennen kuin ne pahimmat kurat tulivat Siltsun yksityiselämästä lööppeihin. Tosi sääli, sen jälkeen on tainnut suosio hiipua.

Journal Entry 4 by wingkirjakkowing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, July 16, 2021
Nopealukuinen, aloin lukea ja olen jo noin puolivälissä. Toimittaja ei valitettavasti ole aivan tehtävänsä tasalla, sillä kirjasta ei kuulu Jarin ääni. Tai se mitä kuvittelen Jarin ääneksi. Se mikä tuli tutuksi Vain elämää -kausilla. Kakkoskaudella ääni oli mollissa, ensimmäisellä kaudella naurusta ei ollut tulla loppua. Raja naurun ja itkun välillä oli hiuksenhieno.
Kirja olisi saattanut toimia paremmin minä-muodossa, silloin toimittaja olisi ehkä antanut jutun lentää vapaammin. Nyt on jotenkin himmattu versio.
Jarilla on Hortonin syndrooma, joka ilmenee aivan perkeleellisinä päänsärkykohtauksina. Lienee sama vaiva kuin Ben Zyskowitzilla. Jari joutui sen vuoksi jättämään alkoholin, alkoikohan huumeiden käyttö siitä? Jos on tottunut johonkin päihdyttävään aineeseen, niin luulisi siirtymän olevan aika helppo kropan vaatiessa "jotain!" tilalle. "Tätä tuskaa ei kenkään pyyhkiä voi", eli sisäistä pahaa oloa dumpataan ulkoisilla deppareilla tai stimulanteilla. Toisaalta Jari oli jo nuoruudessaan käyttänyt mömmöjä, ja vaikutti aika liberaalilta niiden suhteen, joten voi olla ettei hän ole koskaan sen jälkeen ollutkaan kokonaan kuivilla, who knows. Virolainen Siim on käyttäjä, kenties myös hankkija - kirjassa korostettiin "hoivaavaa" hahmoa. Jatkuva kikattaminen Siimin kanssa sai epäileväksi. Saa ihmisillä olla hauskaa, mutta kirjassa kuvailtu kuulosti jo sekoilulta.
Tunnen yhden Siltsun exän, Yrjö oli minua luokkaa alempana koulussa. Hauska tyyppi ja ymmärtääkseni he olivat yhdessä useamman vuoden Tarja Halosen kaudella. Vuodet vierivät, mutta mielestäni se oli ykköskausi. Yrjö oli mukana Linnassa, kun Siltsu kävi sopimassa jostain esiintymisestä. Yksityiskeikka. En tiedä miksi heidän suhteensa päättyi (toinen koulukaveri kertoo kuulumiset), mutta vaikuttaa siltä ettei suhteiden syntyjä syviä lähdetä tässä kirjassa perkaamaan eikä pahemmin nimiä mainitsemaan. Varmaan hyvä näin.
Kaipaan sitä ilotulitusta, minkä Siltsu itse olisi päästänyt kirjassa valloilleen. Ja sitä hieman hassua suomenkieltä.

Journal Entry 5 by wingkirjakkowing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, July 17, 2021
Sisällä on liian kuuma, joten luetaan ulkona. Maisemat kohillaan.
En tiedä onko Chania tehnyt diagnoosia, mutta eläinhoitajan veikkaus VeiJarista on bipolaarinen.
Jojoilu on muuten tuttua itse kullekin. Painon nousulla on suora yhteys- ei syltty- vaan Fazerin tehtaille...

Osallistun kirjalla Helmet-haasteeseen: Kirja jota luet ulkona.

Journal Entry 6 by wingkirjakkowing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, July 17, 2021
Nysse on luettu. Miulla on vain yksi Siltsun CD, Kuin elokuvissa, Sipoon markkinoilta ostettu. Se on ihan huikean hyvä, mutta olenkin tykännyt musikaaleista ja hyvistä leffoista. Enpä ollut tiennyt, että idean takana oli pikkuserkkuni aviomies.
Sain lahjaksi Siltsun Liekeissä -keikan liput, olikohan keikka Lahdessa? Häiritsi se kanssakuulijoiden valtava jano, yleisö kävi kaljahanalla jatkuvasti eikä keskittynyt sen jälkeen kunnolla musiikkiin. Konsertti ja kaljailu erikseen, pliis.
Siltsu on hävinnyt radion soittolistoilta ja lööpeistä. Ensin huumesekoilut ja ilmeisesti aiheettomat lapsipornoepäilyt ja päälle kaksi koronavuotta, kukkaro lienee aika tyhjä, varmaan takkikin.

Released 2 yrs ago (7/17/2021 UTC) at Tiirasaarentien laatikkokirjasto in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Lauttasaaren Tiirasaarentielle on tullut uusi laatkkokirjasto, yes! Oikea kirjasto ei ilmeisesti aio enää ottaa käyttöön kierrätyshyllyä, joten tämä tuli tarpeeseen. On vielä aika tyhjä, joten yritän ruokkia sitä ahkerasti. Jari saa jatkaa matkaansa täältä.
Hyvä Uusi Lukija! Olisi mukava kuulla miten kirja päätyi sinulle ja mitä siitä pidit, jos luit sen. Tämä on kuin modernia pullopostia, minkä lisäksi sait kirjan.

Edit: Kirja on lähtenyt laatikosta.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.