Onnen ainekset

by Cathy Kelly | Women's Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789512088232 Global Overview for this book
Registered by wingSannaskawing of Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on 6/21/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingSannaskawing from Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, June 21, 2021

448 sivua


"Piilossa Dublinin hälinältä on viehättävä aukio, Golden Square, jolla viktoriaaniset talot suojaavat vihreää puistoa kuin lintukotoa. Aukion uusin asukas on leskeksi jäänyt Eleanor Levine, joka palaa Amerikasta kotimaahansa lähdettyään 70 vuotta sitten laukussaan vain muutamia vaatteita ja äitinsä kirjoittama reseptikirja. Golden Squarella hän toivoo löytävänsä vastauksen elämänsä tärkeimpään kysymykseen.

Vastauksia etsivät myös muut asukkaat. Skandaalin ryvettämä nuori ja kaunis näyttelijätär Megan Bouchier saapuu aukiolla asuvan tätinsä Noran luo piileksimään lehdistöltä. Kaikkien rakastama ja aina avulias Rae Kerrigan pyörittää Golden Squarella suosittua kahvilaa, mutta huomaa pian itse olevansa avun tarpeessa menneisyyden salojen tullessa julki. Paikallisen tyttökoulun opettaja Connie O’Callaghan taas pelkää, että ei tule koskaan löytämään elämänsä rakkautta – ei ainakaan sellaista kuin lukemissaan romanttisissa kirjoissa.

Näiden erilaisten naisten ystävystyessä salaisuudet paljastuvat ja pakottavat heidät tekemään vaikeita päätöksiä. Mistä syntyy onni ja mitä tarvitaan hyvään elämään?"

Olen lukenut yhden kirjan aikaisemmin tältä kirjailialta ja ottaen huomioon, että pidin sen henkilöhahmot ärsyttävinä olen positiivisesti yllättynyt tästä tekeleestä. Kirjan henkilöhahmoissa kuitenkin yllättävän paljon herkkänahkaisia, jotka loukaantuu mitättömistä asioista, sekä draaman kokemista aika turhasta.

Journal Entry 2 by wingSannaskawing at Kirjasto, Sello -kierrätyshylly in Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, June 23, 2021

Released 1 mo ago (6/23/2021 UTC) at Kirjasto, Sello -kierrätyshylly in Espoo, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tämä on kiertävä kirja. ♻

Voit kommentoida anonyymisti tai kirjautua bookcrossariksi. Kerro mielellään mielipiteesi, mistä löysit sekä kirjan jatkoon kierrättämisestä tai aikomuksesi/halusi pitää kirjan itselläsi, mutta anna meidän tietää että kirja ei ole enää siellä minne se oli jätetty. 📚

Read and Release at BookCrossing.com...

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.