Veitola

by Maria Veitola | Biographies & Memoirs |
ISBN: 9789510431061 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 5/10/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, May 10, 2021
Olen kuunnellut tämän kirjailijan itsensä lukemana äänikirjana, kuulemani yllätti positiivisesti, tykkäsin. Tämä paksuhko paperimuotoinen kirja löytyi taannoin vaihtohyllystä ja pääsee jatkamaan matkaansa bc-kirjana.

Johnny Kniga, 2018.

Takakannesta:

"Mistähän sä tunnet mut? Radiosta, telkkarista, lehtien sivuilta vai Instagramista? Vai naapurista: Punavuoresta, Imatralta tai Pohjois-Karjalasta?
Mitä sä tiedät musta? Että mulla on lyhyt tukka, erikoiset vaatteet ja paljon mielipiteitä? Ehkä sen, että mä oon kova yökyläilijä. Senkin mä oon tainnut kertoa, että mun lempiruoka on pizza ja että mulla on ihana perhe. Ja että mä oon bosslady ja feministi. Mut tunnetko sä mut? Et tietenkään. Ethän sä voi tuntea mua.

Mä täytin just 45 vuotta ja vasta nyt musta tuntuu että tunnen mut. Mä oon kirjoittanut parinkymmenen vuoden aja satoja kolumneja eri lehtiin ja nyt oon valinnut niistä osan tähän kirjaan. Ja mä oon muuttunut sinä aikana tosi paljon. Vaikka tavallaan oon ihan sama ihminen.

Ajattelin, että vois olla hauska idea kertoa tarinoita niiden kolumnien takaa ja avata vähän, että mitä muuta mulle on tapahtunut, misä mä en oo koskaan kirjoittanut. Koska en oo ollut valmis tai en oo osannut.

Tässä kirjassa on hurjia, suloisia, surullisia, hauskoja ja vaikeita tarinoita mun elämästä. tää kaikki on tehnyt musta sen, mikä olen. Ehkä tää kirja saa sut miettimään omaa elämääs. Mä luulen, että löydät monta juttua, jotka saa sut ajattelemaan ja joihin sä voit samaistua."

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases on Saturday, June 19, 2021

Released 1 mo ago (6/19/2021 UTC) at Tampere, Bookcrossing Meetup -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Vapautui Telakan terassilla miittipöytään ensimmäisessä koronatauon jälkeisessä BC-tapaamisessa.

Journal Entry 3 by Kipsu at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, June 21, 2021
En ole mikään suuri Veitola-fani, mutta nappasin kirjan miittipöydältä mukaani. Eiköhän tässäkin kirjassa ole niin paljon teemoja, että jotkut Veitolan ajatukset koskettavat varmasti.
Kiitos lukutuoli, oli ihana nähdä pitkästä aikaa.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.