Dodende druppels

by Elis Dillon | Romance | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by boom-soma of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 5/4/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by boom-soma from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, May 04, 2021
Hoofdstuk een
Miles was juist klaar met de boekhouding van mevrouw Henley toen zij hospita op de deur klopte en zonder op antwoord te wachten zijn kamer binnenkwam.
“ Er is telefoon voor u, meneer de Cogan, “ zei ze, “ en mag ik u er voor de zoveelste keer aan herinneren dat ik wel iets anders te doen heb dan om de havenklap de trap op te klauteren met de een of andere onnozele boodschap voor mijn gasten? Als u een eigen telefoonaansluiting wilt hebben, hoeft u alleen maar een aanvraag in te dienen bij de posterijen en ongetwijfeld...”

Journal Entry 2 by boom-soma at Mystery place in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, May 04, 2021

Released 1 mo ago (5/7/2021 UTC) at Mystery place in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hello there, dear finder! Congratulations with your curiosity which has brought you here! I would be very happy if you would write something about finding, reading and/or releasing the book. It's up to you if you read it yourself, give it to someone else, or leave it again at a place were somebody else can find it. If you become a (free!) BookCrossing member youself, you can follow this - and other - book(s) on it's journey.
Happy BookCrossing!

Hallo beste vinder! Gefeliciteerd met je nieuwsgierigheid die je naar hier heeft gebracht! Ik zou het leuk vinden als je hier iets schrijft over het vinden, lezen en/of opnieuw in vrijheid stellen van het boek. Het staat je geheel vrij het zelf te lezen, het door te geven aan een ander, of opnieuwe ergens achter te laten voor een volgende lezer. Mocht je zelf ook een (gratis) BookCrossing-lid willen worden, dan kun je dit boek - en anderen - volgen op zijn reis.

Er is ook een Nederlandse site: www.BookCrossing.nl.
Veel plezier!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.