Sydämenmurskajaiset

by Markus Ahonen | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9789510420058 Global Overview for this book
Registered by wingPaulanniwing of Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on 5/22/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingPaulanniwing from Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Saturday, May 22, 2021
"Vuonna 1987, konfirmaationsa aattoiltana, syvästi rakastunut 15-vuotias poika lähtee yöuinnille. Huomenna hän ja hänen ensirakkautensa saisivat naimaluvan. Vuonna 2015 maailmalla rikastunut Karl Bellman, 43, palaa salaa vuosien jälkeen Helsinkiin. Tehtävä on melkein valmis ja hän päättää karistaa vuosien muistot merenlahteen Vuosaaren edustalla.

Molempien yöuinti jää viimeiseksi. Erillisiltä näyttävät tapahtumat paljastuvat pian monipolvisen murhasarjan osiksi - sen tutkiminen vie Helsingin poliisilaitoksen väkivaltaosaston rikosylikonstaapeli Markku Isakssonin yhteiskunnan eri kerroksiin: vauraisiin esikaupunkeihin sekä Vantaan ja Kallion seudun koville kaduille.

Toisaalla Syyrian piiritetyssä Homsissa, Baba Amrin rikki pommitetussa kaupunginosassa, panttivanki opettaa vartijalleen pelin, johon tarvitaan vain musta pallo, punainen pallo ja paljon irtokiviä." (takakannesta)

WSOY 2016. Kovakantinen. 440 s.

Journal Entry 2 by wingPaulanniwing at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Saturday, May 22, 2021
Sydämenmurskajaiset on Isaksson-sarjan neljäs osa, mutta mainiosti luettavissa itsenäisesti. Luin sen muutama vuosi sitten, ja nyt päästän kirjan etsimään uusia lukijoita. Heti tuoreeltaan kirjoitin siitä näin:

Markus Ahosen rikosylikonstaapeli Isaksson on varsin sympaattinen tapaus. Tähän osaan kirjailija on punonut polveilevan rikosvyyhdin, jossa rittää pohdittavaa niin poliiseille kuin lukijallekin. Helsingissä ollaan, mutta tutkimuksia tehdään myös kirjailijalle tutussa Irlannissa. Sen lisäksi tarina saa kansainvälistä väriä Syyriasta.

Sydämenmurskajaisissa on vetävä juoni, joskin kirjan alkupuolella minun oli paikoin vaikea erottaa eri kertojien äänet toisistaan. Huomasin pähkäileväni, onko murhaajalla kaksi kertojan ääntä, vai onko kyse kahdesta eri henkilöstä. Tämä korostui, kun kirjassa liikutaan usealla aikatasolla. Rikostutkinnan eteneminen on kuitekin kuvattu selkeästi ja kiinnostavasti. Erityisesti pidän Ahosen psykologisesta otteesta, jossa rikoksen motiiveista löytyy tekijän henkilöhistoriaa ja sen varjoja.

Journal Entry 3 by wingPaulanniwing at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Monday, October 11, 2021

Released 1 mo ago (10/12/2021 UTC) at Riihimäki, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistahippana Soozreaderille. Mukavia lukuhetkiä!

Journal Entry 4 by wingSoozreaderwing at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Sunday, October 17, 2021
Paljon kiitoksia toivekirjasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.