Vind je zelf door meditatie

by hetty draaijer | Health, Mind & Body | This book has not been rated.
ISBN: 9789062715787 Global Overview for this book
Registered by MirjamV of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 4/12/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by MirjamV from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Monday, April 12, 2021
Vanuit mijn werk en de meditatie-groepen kwam steeds dringender het verzoek een boek te schrijven. Er is een groot verlangen naar een eenvoudige gids met bijbehorende oefeningen voor diegenen, die de innerlijke weg zoeken. In dit boek heb ik geprobeerd aan dit verlangen tegemoet te komen. Het boek heeft geen wetenschappelijke pretentie; het is ontstaan uit innerlijk waarnemen en ervaren.

Ieder hoofdstuk bestaat uit twee delen. Het eerste deel geeft een uiteenzetting die leidt tot de erop aansluitende oefening. Het tweede deel omvat één of meer zorgvuldig uitgezochte, elkaar opvolgende oefeningen als basis voor het gaan van de innerlijke weg. De oefeningen zijn zo opgezet dat je ze gemakkelijk kunt inspreken op een band, zodat je luisterend kunt oefenen.

Zou je willen proberen om iedere les goed in je op te nemen en niet naar een volgend hoofdstuk te gaan vóór het voorafgaande met zijn bijpassende oefeningen deel van je is geworden? Juist in het begin zijn geduld en inzet nodig als je concentratie moet leren. Neem er de tijd voor. In deze tijd van haast zou je in de verleiding kunnen komen de oefeningen in een kaartsysteem onder te brengen en de rest te laten vallen. Of alleen die oefeningen te doen, die je prettig vindt. Maar juist dat, wat aan de oefeningen voorafgaat, leert je jezelf te kennen en stelt je in staat je verborgen krachten te begrijpen en te gebruiken, zodat je een waardevol instrument kunt worden.

Journal Entry 2 by MirjamV at Minibieb Van der Helmstraat in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, April 13, 2021

Released 3 wks ago (4/13/2021 UTC) at Minibieb Van der Helmstraat in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Laat je het weten als je me gevonden hebt??
En natuurlijk heel veel leesplezier!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.