Broer

by Esther Gerritsen | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789059653603 Global Overview for this book
Registered by MirjamV of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 4/12/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by MirjamV from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Monday, April 12, 2021
Broer is een novelle van Esther Gerritsen en het boekenweekgeschenk van 2016. Het boek kwam uit op 12 maart 2016, de eerste dag van de Boekenweek. Het thema van de Boekenweek was Duitsland, met als motto: Was ich noch zu sagen hätte... Het boek heeft volgens Gerritsen 'het gebrek aan zelfkennis' en de 'onderschatting van de verbondenheid met de familie' als onderwerp.

Olivia Landman werkt als financieel directeur voor een luxe winkel in servies die slecht draaide, maar langzaam beter begint te lopen. Ze wordt gebeld door haar vijf jaar oudere broer Marcus, vanuit een ziekenhuis waar zijn been mogelijk wordt afgezet. Hier raakt Olivia, geheel tegen haar karakter in, zo van slag van dat ze uit een aandeelhoudersvergadering loopt en haar broer opzoekt in het ziekenhuis. Zijn been blijkt daadwerkelijk afgezet en tijdens de revalidatie kan Marcus bij haar, haar man en haar twee zoons inwonen. Hier krijgt hij al snel een grote invloed op Olivia, haar gezin en haar werk. Haar man Gerard blijkt overspannen en blijft een tijd thuis. Haar zoons Tom en Julius blijken zich opener te gedragen dan zij hen kende. Ook op het werk, wat een familiebedrijf is, wordt veel aandacht gegeven aan haar broer en zijn problemen. Door alle veranderingen blijkt Olivia zichzelf slecht te kennen en zijn de verhoudingen niet zoals in eerste instantie leken.

Journal Entry 2 by MirjamV at Minibieb Van der Helmstraat in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, April 13, 2021

Released 3 wks ago (4/13/2021 UTC) at Minibieb Van der Helmstraat in Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Laat je het weten als je me gevonden hebt??
En natuurlijk heel veel leesplezier!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.