Stormbreaker

by Anthony Horowitz | Teens |
ISBN: 9512348187 Global Overview for this book
Registered by Heikku of Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 4/8/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Heikku from Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, April 08, 2021
Ovikello soi kolmelta yöllä, ja Alex Rider - lähes tavallinen englantilainen koulupoika - saa suruviestin: hänen setänsä on kuollut auto-onnettomuudessa. Setä oli ollut pankkiiri, paljon poissa kotoa tärkeillä matkoilla ja äärimmäisen tarkka kaikissa turvallisuuteen liittyvissä asioissa. Miten hän on voinut unohtaa kiinnittää turvavyönsä?

Hautajaisten jälkeen asiat saavat nopeasti uuden käänteen. Alex noudetaan pankkiin, jossa setä on työskennellyt, mutta vastassa onkin M16, Englannin salainen palvelu ja piinkova joukko agentteja. Heillä on Alexille tehtävä, jonka onnistumismahdollisuudet ovat häviävän pienet. Tosin sitä ei Alexille kerrota.

Setä on saanut surmansa tutkiessaan Herod Saylea, englantilaista upporikasta hyväntekijää, joka on luvannut lahjoittaa kaikille Britannian kouluille supertehokkaat ja täysin uudenlaiset tietokoneet. M16 epäilee Saylen suunnittelevan jotain katalaa, mutta todisteita ei ole. Alex naamioidaan 14-vuotiaaksi tietokonenörtiksi, joka ”voittaa” matkan Saylen tehtaaseen testaamaan uutta tietokonetta. Samalla hänen on ongittava esiin tietoja, joiden avulla hyväntekijän todelliset juonet pystyttäisiin paljastamaan. Aikaa on vain muutamia päiviä.

Äärimmäisen rankan koulutusjakson jälkeen Alex lähetään suorittamaan tehtäväänsä, jossa kukaan ei voi häntä auttaa. Nokkeluus, hyvä fyysinen kunto, taistelukoulutus ja puhdas onni ovat Alexin valtit taistelussa, joka vääjäämättä kulkee kohti hirvittävää katastrofia.

Horowitchin romaanit ovat todella jännittävää ja väkivaltaista actionia, jota ei alakoululaisille voi suositella. Kyynisyys ja julmuus ovat vallalla olevat tunteet, eikä kuolonuhreilta vältytä. Kirjasarjaa voi tyrkyttää viihdelukemiseksi kovapintaisille lukijoille, jotka nauttivat tarkasti kuvatuista teknisistä yksityiskohdista, autojen hevosvoimista ja bondmaisista keksinnöistä, jotka on sovellettu teini-ikäsille sopivaksi. Metallia sulattava finnivoide oli oma ehdoton suosikkini.

Journal Entry 2 by Heikku at Viialan rautatieasema in Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, April 20, 2021

Released 2 wks ago (4/20/2021 UTC) at Viialan rautatieasema in Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kolme kirjaa Minigrip pussissa

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, April 23, 2021
-

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.