Henkienhoitaja

by Royce Buckingham | Children's Books |
ISBN: 9789513139292 Global Overview for this book
Registered by Heikku of Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 4/8/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Heikku from Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, April 08, 2021
Petoja, riiviöitä ja henkimaailman juttuja

Orpo Nathaniel-poika on menettänyt vanhempansa myrskyssä kymmenvuotiaana. Sijaiskodista toiseen kierrettyään hän on päätynyt sokean intialaisvanhuksen Dhaliwahlin oppipojaksi satavuotiaaseen taloon, jossa tapahtuu kummia. Puupenkkiin kaiverretut päät puhuvat, peili näyttää katsojalle pelkän luurangon, ja seinäkello pyörittelee viisareita oman mielensä mukaan.

Dhaliwahlin kuoltua viisitoistavuotias Nat jää yksin hoitamaan talon henkiä, myös kellarissa lymyävää valtavaa, karvaista petoa, joka haluaisi ahmaista hänet suihinsa. Nokkelien apurihenkiensä avustuksella Nat kuitenkin onnistuu pitämään pedon aisoissa, kunnes hän tutustuu Sandyyn, säntilliseen kirjastoapulaiseen, joka on yhtä ujo ja yksinäinen kuin Nat. Onnettomien sattumien seurauksena kellarin hirviö pääsee irti, ja samaan aikaan Nathanielin kotia lähestyy vääjäämättä salaperäinen kaaoksen valtias... Nuoren Nathanielin on näytettävä voimansa pahaa vastaan ja noustava oppimestarinsa, henkienhoitaja Dhaliwahlin ja tämän edeltäjien rinnalle.

Henkienhoitajan moninaiset, kurittomat ja pirullisen uppiniskaiset henget on kuvattu niin elävästi, että ne suorastaan hyppäävät esiin kirjan sivuilta. Royce Buckinghamin luoman vauhdikkaan ja humoristisen fantasiamaailman viesti on positiivinen. Ujouden voi voittaa, ja vaikka elämässä olevaa kaaosta ei voi hallita, sen kanssa voi oppia elämään.

Journal Entry 2 by Heikku at Toijalan rautatieasema in Toijala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, April 08, 2021

Released 3 wks ago (4/15/2021 UTC) at Toijalan rautatieasema in Toijala, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Siitä on pitkä aika kun luin tän mutta muistan ajatelleeni: "ai vitsi tää on niin hyvä! Tästä on pakko tulla elokuva!!!!" Risingshadow.fi sivulla lukee että tästä on ostettu oikeudet ja elokuva on tekeillä (päivitetty 2017) mutta itse elokuvasta en ole kuullut mitään!

Jätän tän Toijalan rautatieasema tunneliin muutaman muun kirjan kanssa. Pussissa.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.