Jälki

by Marjo Katriina Saarinen | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789518519228 Global Overview for this book
Registered by wingBookgeowing of Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 4/6/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBookgeowing from Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, April 06, 2021
Kovakantinen kirja, Kustannusosakeyhtiö Teos 2019, 222 sivua.

Kustantajan kuvaus:

”Marionin miesystävä katoaa. Noin vain, monen riidan ja sovun päätteeksi. Kaita ei löydä perhe, poliisi, etsintäpartiot, selvännäkijät, kukaan johon Marion laittaa yksi kerrallaan toivonsa. Mitä tapahtui?

Marionilla on johtolankoinaan vain hänen ja Kain yhteinen, pari vuotta kestänyt elämä, matkat ja keskustelut, ja viimeisten aikojen tapahtumat, viimeisen aamupäivän kuva silmiensä edessä. Poliisin ollessa vaitonainen Marion ajautuu hetki hetkeltä syvemmälle hänen ja Kain suhteen jälkiin, itseensä, epäilyksiinsä. Epätietoisuus on yhtä karmeaa kuin rakkauden menettäminen, ja tätä välitilaa Marion yrittää paikata järkeilemällä, muistamalla, uneksimalla.

Marjo Katriina Saarisen toinen romaani Jälki näyttää tarkasti ja armottomasti, kuinka kriisin hetkellä pienimmätkin asiat latautuvat merkityksellä, kuinka selvittämättömästä menetyksestä versoaa jotain päättymätöntä. Ennen kuin arvoitus ratkeaa, kadonnut löytyy, on vain tyhjää joka on täytettävä.”

Journal Entry 2 by wingBookgeowing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, April 07, 2021
Tämä kirjailija oli minulle uusi tuttavuus. Teksti oli yllättävän vangitsevaa ja kirjan tunnelma vei lukijan mukanaan. Aluksi pidin Kaita ahdistavana ja narsistisena miehenä, mutta kirjan edetessä Marionin muistot ehkä pirstaloituivat niin, etten enää tiennyt mihin oikein luottaa. Kirja kuvaili joka tapauksessa vahvasti ja taitavasti kriisin ajatukset valtaavaa voimaa.

Tapahtumien sijoittuminen Tampereelle oli iso plussa. Tarinan loppua kohti totuuden ja kuvitelman tai unen rajat hämärtyivät itselleni vähän liikaa, olisin kaivannut loppuratkaisulta ehkä hieman enemmän varmuutta tai selkeyttä.

Ehkäpä se on tämä haastava aikammekin. Kun moni asia on ollut pitkään niin epävarmaa, sielu kaipaa varmuutta.

Journal Entry 3 by wingBookgeowing at Happy Birthday!, A present -- Controlled Releases on Wednesday, April 07, 2021

Released 6 days ago (4/7/2021 UTC) at Happy Birthday!, A present -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Vien lukutuolin postilaatikkoon tämän toivekirjan aikaisena synttärilahjana, kun liikumme sillä suunnalla. Oikein paljon onnea!

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, April 08, 2021
Aamuvarhaisella löytyi huikea yllätys postilaatikosta! Mukana seurannut kortti paljasti, että ennenaikaisesta synttärilahjasta kyse, mutta enpä malttanut jättää pakettia odottamaan sitä oikeaa päivää, vaan kääräisin kirjan esiin. Marjo Katriina Saarinen onkin täysin uusi tuttavauus, mutta kuulostaa kovasti mieleiseltäni kirjailijalta. Suurkiitos, Bookgeo!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.