Ranskalaiset korot

by Helena Petäistö | Biographies & Memoirs | This book has not been rated.
ISBN: 9513106411 Global Overview for this book
Registered by winghalonhakkaajawing of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 4/2/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winghalonhakkaajawing from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Friday, April 2, 2021
Tammi, 1995, 2. painos. Kovakantinen, 276 s.

Takakansi:
"Helena Petäistö tutustuttaa nautittavan pikantilla ja suorasukaisella tavalla lukijansa Ranskaan, ranskalaisiin ja ranskalaisuuteen, sen arkisempaan ja todellisempaan puoleen, oli sitten kyse politiikasta, kaupankäynnistä, liikenteestä, ruoasta tai rakkaudesta.
Teos tarjoaa hyvia ja hyödyllistä tietoa ranskalaisten kanssa selviytymisestä niin kaikille kaupan ja politiikan parissa työskenteleville kuin tavalliselle lukijallekin. "
***

Luettu marraskuussa 2021.

Kirjoitustyyli toi heti mieleen Petäistön puhetyylin tv:ssä. Osittain oli ihan mielenkiintoista tietoa Ranskasta, osa ei niinkään kiinnostanut. Mielenkiintoista olisi lukea, miten asiat ovat noista ajoista siellä muuttuneet. Tuskin nykyään kännykkäkameroiden aikakaudella pystytään enää valvomaan valokuvauskieltoa puistoissa, mihin oli kuulemma melko erikoinen syy alun perin. Erään poliisin mukaan syynä nimittäin oli se, että kuvattavaksi saattoi sattumalta joutua "pariskunta", joka halusi pitää suhteensa muilta salassa.

Osallistun kirjalla Delennan Matkustan ympäri maailmaa -haasteeseen. Kirjassa kerrotaan kantoraketin lähettämisestä Ranskan Guyanalla (s. 40).Released 1 mo ago (12/9/2021 UTC) at Pääkirjaston vaihtohylly in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

Ala-aulan vaihtokärryssä. Hyviä lukuhetkiä löytäjälle!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.