Het geluk ligt achter de heuvels

by Diane Pearson | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9024515203 Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 4/18/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Sunday, April 18, 2021
Het verhaal speelt in het begin van de 20ste eeuw. Een exotische Russische familie vestigt zich dan in een klein Engels dorp. Door hun alternatieve optreden verstoren ze de rust in deze behoudende gemeenschap. Toch worden er ook vriendschappen voor het leven gesloten. Als de vader toegeeft aan zijn zwerflust en onverwacht vertrekt en de moeder komt te overlijden, wordt hun jongste dochter opgenomen in het gezin van haar vriendin. Wanneer de eerste wereldoorlog gaande is, besluit deze jongste dochter als Quaker met een hulpcorps naar Rusland te gaan. Gesterkt door het geloof slaat ze zich door de ergste beproevingen heen. Een warm en gevoelig geschreven verhaal, dat zeker waard is gelezen te worden.

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Weggeeftafel Laakboulevard in Amersfoort, Utrecht Netherlands on Tuesday, April 20, 2021

Released 2 wks ago (4/21/2021 UTC) at Weggeeftafel Laakboulevard in Amersfoort, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.
Als je het een heel mooi boek vind dat je nog eens wilt lezen, mag je het boek natuurlijk ook bij je houden.

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.