Häiriömerkintä

by Annamari Marttinen | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingFlower78wing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 2/24/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingFlower78wing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, February 24, 2021
Takakannesta:

"Karoliinalla on mukava työ autoliikkeen sihteerinä, joka toinen viikko luonaan asuva teini-ikäinen tytär ja elämä, joka on asettunut avioeron jälkeen vihdoin uomiinsa. Kaiken kruunaa uusi asunto, josta Karoliina on päättänyt tehdä unelmiensa kodin. Mutta kun vanha asunto ei menekään kaupaksi ja Karoliina jää työttömäksi, hän huomaa olevansa ensimmäistä kertaa elämässään tilanteessa, jossa tili on miinuksella ja maksamattomat laskut pölyyntyvät avaamattomina laatikonpohjalla.

Annamari Marttinen kuvaa romaanissaan eläytyvästi ja tarkkanäköisesti, millainen vaikutus rahattomuudella on ihmisen mieleen ja sosiaalisiin suhteisiin ja kuinka raastavaa häpeää se aiheuttaa. Häiriömerkintä on koskettava kertomus hyväksytyksi tulemisen tarpeesta ja armottomasta yhteiskunnasta, jossa yksikin virhe saattaa romuttaa kaiken."

Journal Entry 2 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, March 31, 2021
Tämä oli aika ahdistavaa luettavaa. Mielessäni oli koko ajan, että näin voisi käydä kenelle vain, työpaikan menetyksen ja/tai muiden rahaongelmien takia. Tosin luulisin, että kovinkaan moni ei uskaltaisi ostaa uutta asuntoa ennenkuin edellinen on myyty, kuten Karoliina tässä teki. Tarina vaikuttaa muilta osin hyvin uskottavalta. Vaikka en ole vastaavassa tilanteessa ollut, voin hyvin kuvitella, että kirjassa kuvaillut tunteet olisivat vastaavassa tilanteessa hyvin tuttuja.

Journal Entry 3 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, April 05, 2021

Released 1 wk ago (4/6/2021 UTC) at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistakirja lähtee postitse lukutuolille. Hyviä lukuhetkiä!

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, April 08, 2021
Kiitos muhkeasta kirjapaketista ja mukana seuranneesta makeasta! Tämä kirja olisi saattanut olla sellainen, jonka olisin ostanut kirjakaupasta, jos ei olisi tätä uskomatonta bookcrossingia, jonka kautta tämmöinenkin uutukainen tarjoutuu käsiin.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.