Skuggan i vattnet

by Inger Frimansson | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingNordpiratwing of Bromma, Stockholm Sweden on 1/27/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingNordpiratwing from Bromma, Stockholm Sweden on Wednesday, January 27, 2021
Justine hade haft en minst sagt svår barndom och uppväxttid, mobbad och misshandlad av såväl sin fostermor Flora som av sina klasskamrater. I boken lät jag henne resa sig och ge igen. Det gjorde hon också, så kraftfullt att jag inte kunde hejda henne. God natt min älskade har ett öppet slut. Men både jag och många av mina läsare har funderat över hur det går för Justine. Kommer hon att åka fast? Kan man leva ett normalt liv efter att ha dödat flera människor?

Skuggan i vattnet är en fristående fortsättning på God natt min älskade. Sex år har gått, livet har tagit en lugnare vändning och risken för upptäckt borde vara över. Men det förflutna hotar att hinna ikapp Justine. I sina mardrömmar ser hon den mördade Berits kropp flyta upp ur Mälarens vatten. Samtidigt har vänner och anhöriga till Berit, och sonen till hennes förre älskare Nathan, börjat rota i det som har hänt. Och en envis och våldsbenägen polis har börjat intressera sig för de nedlagda utredningarna. I allt snävare cirklar rör de sig runt det stora gamla stenhuset där Justine bor med sin nye man och sin fågel. Mer och mer känner hon hur snaran dras åt.

Journal Entry 2 by wingNordpiratwing at Bromma, Stockholm Sweden on Tuesday, April 20, 2021
Den här boken hittade jag i pocketholken i Gubbängen för ett bra tag sedan. När jag såg att den är fortsättning på en annan bok, Godnatt min älskade, så tänkte jag att jag ville läsa den först. Det tog ett tag innan den kom i min väg, men för några veckor sedan fick jag överta Godnatt min älskade efter att stab92 hade läst den och så läste jag både den och den här direkt efter. Och nu ska stab92 få överta den här fortsättningen; en av bookcrossings alla goda sidor!

Released 2 wks ago (4/20/2021 UTC) at -- By post or by hand/ in person, RABCK , bookring/ray, Stockholm Sweden

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Lämnas vidare på bookcrossingträff!

Journal Entry 4 by stab92 at Stockholm, Södermanland Sweden on Tuesday, April 20, 2021
Tack för den här och tack för en trevlig träff.
Den här fortsättningsboken blir roligt att läsa, men inte riktigt än. Den ligger till sig ett tag.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.