De eenzaamheid van de priemgetallen

by Paolo Giordano | Romance |
ISBN: 9789023456056 Global Overview for this book
Registered by duchess1705 of Cuijk, Noord-Brabant Netherlands on 1/19/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by duchess1705 from Cuijk, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, January 19, 2021
De zevenjarige Alice moet van haar vader elke dag tegen haar zin naar skiles. Op een mistige ochtend zondert zij zich af van haar skiklasje en besluit ze de afdaling alleen te maken, maar ze komt ten val en raakt voor de rest van haar leven verlamd aan een been. Mattia is de helft van een tweeling. Hij is hyperintelligent, zijn zusje Michela is zwakbegaafd.

Als de tweeling wordt uitgenodigd voor een verjaardagspartijtje schaamt Mattia zich bij voorbaat voor het gedrag van Michela en hij besluit om haar op een bank in het park achter te laten met de opdracht dat ze daar op hem moet wachten. Als hij terugkomt is zijn zusje verdwenen en zij wordt nooit meer gevonden. Op de middelbare school kruisen de levens van Alice en Mattia elkaar en er ontstaat een merkwaardige vriendschap. Ze voelen zich vanaf de dag van hun ontmoeting verbonden, maar merken al snel hoe moeilijk het is om wezenlijk contact met elkaar te krijgen.

De eenzaamheid van de priemgetallen is het aangrijpende verhaal van een bijzondere vriendschap dat de lezer vanaf de eerste pagina in zijn greep houdt, en een grandioos debuut waarmee Paolo Giordano blijk geeft van een scherp inzicht in de complexe menselijke psyche.

Journal Entry 2 by duchess1705 at Boekenkast Albert Heijn in Cuijk, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, January 19, 2021

Released 1 mo ago (1/19/2021 UTC) at Boekenkast Albert Heijn in Cuijk, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Beste vinder, veel leesplezier toegewenst

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.