Minä valitsin sinut

by Laura Lehtola | Literature & Fiction |
ISBN: 9789511350880 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 1/12/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, January 12, 2021
Takakansi:

"Romaani kurittomasta sydämestä

Elisa kävelee solukämppään sähköpiano kainalossa. Samalla ovenavauksella hän astelee myös kämppäkaverinsa Saaran sydämeen. Kaksitoista vuotta myöhemmin naisilla on pieni poika ja asuntolaina. Sitten Saara rakastuu taas.

Minä valitsin sinut kuvaa hellästi mutta hillittömän terävästi ihmissuhteen elinkaaren hullunrakastuneesta parista vanhemmiksi, jotka kiistelevät sukista lattialla. Rakkaus on rakkautta, mutta mitä sitten kun sydämellä onkin oma suunnitelmansa?"

Otava, 2020.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 16, 2021
Voi, kun minä pidän Lehtolan jouhevasti kulkevasta sanailusta ja kerronnasta! Näköjään aiheesta kuin aiheesta - vakavastakin - hän pystyy kirjoittamaan nasevan suoralla ja humoristisella otteella. Tässä kolmannessa kirjassaan Lehtola kuvaa nuoruusiän lesbosuhteen syntymistä, sateenkaariperheen elämää ja parisuhteen muutosta vauvan syntymisen jälkeen yleisemmälläkin tasolla. Lukemisen jälkeen piti googlettaa taustatietoa kirjailijasta itsestään, kun tarinassa oli niin vahva omakohtaisesti eletyn elämän maku. Haastatteluissa Lehtola kertookin avoimesti teeman liittymäkohdista omaan elämäänsä. Suosittelen tätä kirjaa lukujumien poistoon!

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Wishlist Tag Game, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases on Wednesday, January 20, 2021

Released 1 mo ago (1/20/2021 UTC) at Wishlist Tag Game, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivekirjapostia Flower78:lle Smartpost-kyydillä!

Journal Entry 4 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, January 24, 2021
Nyt on paketti haettu postista. Olen tätä kirjaa katsonut useampaan otteeseen kirjakaupassa ja miettinyt, että ostaisinko, sillä olen pitänyt Laura Lehtolan kirjoista tosi paljon. En ostanut - ja nyt se on kuitenkin minulla. Kiitos tosi paljon, lukutuoli! Kiitokset myös ihanasta pikkukassista, jonka teksti "A book a day keeps reality away" onkin kyllä tosi osuva! :D Kiitokset myös ihanasta suihkugeelistä, jonka tuoksu on ihanan makea.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.