Jackie

Ota minut mukaan!
by Anne Swärd | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingPiikuwing of Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 5/25/2021
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingPiikuwing from Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Tuesday, May 25, 2021
"Kesä 1988. Nuori nainen on matkalla Tukholmaan. Elämä on alussa.

Jackie on päättänyt karistaa pikkukylän tomut kannoiltaan. Maailma on avoin. Junassa hän kuitenkin tapaa miehen, joka muuttaa hänen elämänsä suunnan lopullisesti. Miehen, josta Jackie ei ole osannut edes haaveilla. Miehen, jolle Jackie on puuttuva palanen – ja pakkomielteen kohde. Miehestä tulee Jackien suuri rakkaus ja samalla hänen suurin painajaisensa.

Palkitun ruotsalaiskirjailijan uusi romaani on taidokas kuvaus rakkaudesta, nuoruudesta, pakkomielteestä ja selviytymisestä."

Journal Entry 2 by wingPiikuwing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Tuesday, May 25, 2021
Alussa pidin kovasti, mutta loppua kohti tarina muuttui synkemmäksi ja vastenmielisemmäksi. Aivan lopussa pieni vinkki että osa oli omaelämäkerrallista?

Kirja lähtee toukokuun kirja-arvonnan voittajalle.

Journal Entry 3 by halonhakkaaja at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Thursday, June 3, 2021
Tämä löytyi postilaatikosta tänään kahden muun kirjan kanssa, mikä tarkoitti sitä, että voitin toukokuun kirja-arvonnan. Kiitos paljon Piiku! Anne Swärdiltä olen aiemmin lukenut kirjan "Kesällä kerran" ja siihen suhtauduin vähän ristiriitaisin tunnelmin, joten mielellään tutustun lisää hänen tuotantoonsa. Kovasti on kehuttu ja palkittu kirjailija. Psykologisesti tarkkanäköinen kuvaus kirjoissa on useinkin hyvin minun mieleeni. Kiitos myös söpöstä siilikortista!

Journal Entry 4 by halonhakkaaja at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Thursday, June 10, 2021
Edit. 27.7.2021
Luin tämän kesäkuussa, ja kirjoitin ajatuksiani tänne journaliin, mutta näköjään olen onnistunut vahingossa itse deletoimaan ne tai sitten ovat muuten kadonneet. Kirjoitan nyt jotain sitten uudestaan.

Osittain oli psykologista tarkkanäköisyyttä, mutta osittain ehkä ei sittenkään. Alku junnasi liian pitkään paikallaan (toisaalta ehkä sillä haluttiin korostaa tapahtumien kehämäisyyttä). Sitten kun alkoi enemmän tapahtua, niin muuttui vielä ahdistavammaksi. Jäi mietityttämään, että kun päähenkilö välillä pääsi kehästä pois, niin miten joutui sinne kuitenkin aina takaisin. Ei ole ihan minun mieleistäni Ruotsin nykykirjallisuutta, mutta mielenkiintoista oli lukea, että minkälainen teksti siellä tällä hetkellä kriitikoiden suosiossa on.

Osallistun kirjalla Delennan Matkustan ympäri maailmaa -haasteeseen. Ruotsin matkoista mieleen on jäänyt mm. kun lapsena kävin Grönalundissa ja vuoristoradassa sain jostain oudon päähänpinttymän, että pää voi osua rakenteisiin ja pelkäsin oikeasti koko matkan ajan. Kolmårdenista ei ole jäänyt juurikaan muita muistikuvia, kuin flamingot. Muuallakin päin Ruotsia on tullut reissattua ja mielellään reissaisi siellä enemmänkin.

Journal Entry 5 by halonhakkaaja at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, July 28, 2021

Released 1 mo ago (7/29/2021 UTC) at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Pääkirjaston ala-aulan vaihtokärryssä. Hyviä lukuhetkiä kirjan parissa!

Journal Entry 6 by Suhari4ever at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Thursday, July 29, 2021
Löysin kirjan Kuopion pääkaupungin kirjaston ala aulasta. Hassua, juuri muutama päivä katselin tätä kantta suomalaisessa, menee ehdottomasti lukuun.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.