Huonesiivooja

by Nita Prose | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on 2/24/2022
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Thursday, February 24, 2022
Kirjan esittely kustantajan sivuilla:

Hän tietää sinusta kaiken. Tiedätkö sinä hänestä mitään?

Nita Prosen Huonesiivooja-romaanissa ihastuttavan omintakeisen huonesiivoojan maailma kääntyy ylösalaisin, kun hän päätyy selvittämään hotellissa tapahtunutta murhaa.


Molly Gray työskentelee hotellin huonesiivoojana. Työssään hän loistaa millimetrintarkan siivousjälkensä ja virheettömän etikettinsä vuoksi. Molly ei kuitenkaan ole kuin muut ihmiset. Hän kamppailee sosiaalisten taitojensa kanssa ja tulkitsee usein väärin muita ihmisiä. Aikaisemmin Mollyn isoäiti auttoi ja antoi Mollylle yksinkertaiset säännöt, joiden mukaan elää elämäänsä. Mutta isoäiti on nyt kuollut.

Mollyn järjestelmällinen elämä kääntyy ylösalaisin, kun hotellin vakiovieras, herra Black, löytyy sviitistään murhattuna. Ennen kuin Molly ehtii kissaa sanoa, on hän poliisin pääepäilty. Kummallisten tapahtumien keskipisteeseen päätynyt Molly joutuu selvittämään, mitä herra Blackille oikein tapahtui. Ennen kuin on liian myöhäistä.

Nita Prosen Huonesiivooja on suljetun paikan murhamysteeri, mutta myös sydäntä lämmittävä tarina siitä, millaista on olla kuin kuka tahansa meistä ja silti täysin erilainen.

Englanninkielinen alkuteos: The Maid (2022)
Suomentanut: Katariina Kallio

Bazar
Painovuotta ei ole mainittu, mutta lienee 2022 :)

– Raahesta tupsahti suklaan ja muun rekvisiitan kera kirjakaupan alennuskuponki ja kun joka tapauksessa halusin Venäjä vailla tulevaisuutta: yksinvaltiuden paluu -kirjan – joka on Putinin tänä aamuna Ukrainassa aloittaman sodan takia ajankohtaisempi kuin koskaan – valitsin tämän toiseksi kirjaksi. Alennuksen saamiseen kun vaadittiin 50 euron ostokset. Tosin siinä kävi sitten niin, että Venäjä-kirjan hinta olikin puolitettu ja "jouduin" ostamaan Huonesiivoojan lisäksi vielä toisenkin toivelistakirjani.. :D Tämän hinnasta sain 3 euroa Pöllöklubi-alennusta, joten maksoin kirjasta 21,95 euroa (miinus sitten vielä se 15 prosentin kuponkialennus).

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Thursday, February 24, 2022
Kirjan mukana tuli hauska kirjanmerkki :)

Journal Entry 3 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Thursday, February 24, 2022
Kirjailijan esittely kustantajan sivuilla:

Nita Prose on kirjailijanimi, jonka takana on Kanadan Simon & Schuster -kustantamon varatoimitusjohtaja ja kustannuspäällikkö Nita Pronovost. Huonesiivooja on pitkän uran kirja-alalla tehneen Pronovostin ensimmäinen romaani, ja sen oikeudet myytiin ennen julkaisua yli kahteenkymmeneen eri maahan. Pronovost kirjoittaa parhaillaan toista romaaniaan.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.