Joulupukin päiväkirja

by Jorma Etto | Humor | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by taavina of Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 11/13/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by taavina from Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Friday, November 13, 2020
Etuliepeen teksti:
"Jorma Etto, rovaniemeläinen kirjailija ja kirjastonhoitaja on, Pohjan perukoilla kun asustaa, saanut yhteyden itseensä Joulupukkiin ja päässyt jopa kurkistamaan tämän päiväkirjaan. ihmeekseen hän on havainnut, että tunteet ne on Joulupukillakin. Tämä ei ole läheskään aina tyytyväinen oloonsa. Eikä käytä edes kesäänsä lelujen valmistamiseen tai kesäunien nukkumiseen, vaan viettää mokoma – kesälomaa kesämökillään uiden ja aurinkoa ottaen! Siellä voisi Joulupukki olla oloonsa melko tyytyväinen, ellei olisi harmia kaikenlaisista turisteista ja muista kulkijoista. Niin kuin siitäkin kirjailijasta joka joka vuosi tekee retken Lappiin kirjoittamaan elämyksistään kirjan, jotta voisi ylläpitää korkeaa elintasoaan! Harminsa kullakin, mutta tarvitseeko sitä silti mennä häiritsemään Joulupukkia!
Tämä Jorma Eton päiväkirjan muotoon kirjoitettu, harmiton satiiri katsele joulupukkia sellaisena kuin hän todellisuudessa on – tavallisena Matti Meikäläisenä. Tarinansa hän on nähnyt huumorin kirkkaiden silmälasien läpi, ja säilyttäen tietyn määrän ’oikeata joulupukkia’ mukana juonessa. Näin on syntynyt kaikille aikuisille hauska ja harmiton satiiri talvi-iltojen lukuhetkiä keventämään. "

Karisto 1963

Journal Entry 2 by taavina at A BookCrosser, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Tuesday, December 22, 2020

Released 2 mos ago (12/20/2020 UTC) at A BookCrosser, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Hyvää joulua 14. luukun joulukalenteriarvonnan voittajalle!

Journal Entry 3 by aava at Dals-Ed, Västergötland Sweden on Monday, December 28, 2020
Joulupukin päiväkirja saapui tänään, kiitoksia kovasti. Vaikuttaa todella mielenkiinntoiselta tuttavuudelta, itsekin päiväkirjaa tullut kirjoitettua. Eiköhän tämä mene lukuun vielä näillä lomilla.

Kirjassa on muuten todella miellyttävä kansi ja grafiikka ja kokokin on kiva! Kiitos taavina. Onnellista uutta lukuvuotta 2021!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.