Viiltoja

by Ann Cleeves | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789512357628 Global Overview for this book
Registered by wingBookgeowing of Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 10/30/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
5 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBookgeowing from Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, October 30, 2020
Tampereen kirjaston edullinen poisto.
Kovakantinen kirja, Karisto 2012, 314 sivua. Englanninkielinen alkuteos The Glass Room.

Kustantajan kuvaus:

"Komisario Vera Stanhope joutuu selvittämään naapurin nuoren Joanna-rouvan katoamista. Hyvin nopeasti käy ilmi, että Joanna on ilmoittautunut miehensä tietämättä eräälle kirjoittajakurssille. Paljon vaikeampi on sen sijaan selvittää sitä, miksi kurssin vieraileva ohjaaja, kirjallisuusguru Tony Ferdinand on murhattu - ja Joanna tavattu veitsi kädessään.

Vera kokee murhatutkimuksen kiusallisemmaksi kuin ehkä koskaan aiemmin. Tilanne mutkistuu entisestään, kun myös keskuksen johtaja Miranda Barton murhataan. Kuulustelujen rajautuessa pieneen joukkoon keskuksen tunnelma muuttuu suorastaan klaustrofobiseksi. Murhaaja tuntuu leikkivän rikostarinoilla ja käyttävän niitä vinoutuneella tavalla hyväkseen. Kun kurssilaiset kokoontuvat antologiansa julkistustilaisuuteen, lukija saa vielä kerran pidättää hengitystään aina juhlien dramaattiseen loppuun saakka."

---
Olen aloittanut Ann Cleevesiltä Shetlanti-sarjan ja kaksi tuon sarjan kirjaa odottelee lukuvuoroaan hyllyssäni. Vera Stanhopen seikkailuihin en ole vielä sukeltanut, joten lähetän tämän kirjan kohti toivojaansa.

Journal Entry 2 by wingBookgeowing at To Fulfill A Wish, A RABCK -- Controlled Releases on Friday, October 30, 2020

Released 1 yr ago (11/1/2020 UTC) at To Fulfill A Wish, A RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivekirja hyppää toukokuun ystävälliseen kuriirikyytiin ja lähtee matkalle kohti Saka74:n kirjahyllyä. Jännittäviä lukuhetkiä!

Journal Entry 3 by wingtoukokuuwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, November 4, 2020
Kirja on hallussani ja koska olen katsonut Vera Stanhope tutkii - sarjaa telkkarista, aloin uteliaisuuttani lukemaan tätä.

Delennan Kolmoishaasteeseen: Hän vain toisteli: Ei, ei, ei.

Sain kirjan luettua yhdessä illassa. Parasta on, kun ei vielä tiedä, kuka on murhaaja ja mikä hänen motiivinsa on. Silloin on vaikea laskea kirjaa kädestään.

Journal Entry 4 by Saka74 at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, February 7, 2021
Suurkiitos toivekirjasta ja toukokuulle kiitos sen säilömisestä.

30.4. Varattu outa1977:lle

Journal Entry 5 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, May 6, 2021
Löysin Ann Cleevesin viime vuonna ja olen iloinen, että löysin. Tämäkin dekkari oli mainio, ja etenkin tapahtumapaikka oli mielenkiintoinen. Asetelma on herkullinen: kirjoittajakurssi, jossa kirjoitetaan rikostarinoita ja jossa tapahtuu murha. Veran persoona antaa oman positiivisen säväyksen kirjalle. Syyllistä epäilin jossain vaiheessa, mutten keksinyt minkäänlaista motiivia, joten ajattelin, ettei oletukseni voinut olla oikea. Mielenkiintoni säilyi siis hyvin loppuun saakka ja motiivikin lopulta löytyi.

Iso-Britannia näyttää olevan maahaasteessa nimellä Yhdistynyt kuningaskunta, jonne kirjan tapahtumat sijoittuvat. Olen käynyt siellä 2 kertaa. Nuorena olin kaverini kanssa 4 viikon kielikurssilla Torquayssa ja vietimme myös pari päivää Lontoossa. Myöhemmin olen ollut viikon reissulla Leedsissä, kun mieheni veli oli siellä vaihto-opiskelijana. Olimme myös yhden yön Liverpoolissa ja Manchesterissa.

Molemmista reissuista on jäänyt mukavia muistoja. Ensimmäisestä on jäänyt mieleen, kuinka paikallinen opettajamme oli niin kaunis ja nuori, että kaikki miehet parveilivat hänen ympärillään. Siellä oli myös rullaluisteludisco. Kokeilin pari kertaa, mutta sen jälkeen olen tyytynyt tavallisiin luistimiin.

Jälkimmäisestä reissusta on jäänyt mieleen, kuinka vaikea oli saada selvää Manchesterin alueella asuvien puheesta. Kävimme tuolloin myös futismatsissa Liverpool-Sunderland. Tuolloin Liverpoolissa pelasivat sekä Litmanen että Hyypiä. Litmanen nähtiin vain kentällä lämmittelemässä, mutta Hyypiä myös tositoimissa. Meillä oli Finnairin lennot ja kone teki välilaskun Tukholmassa. Hieman alkoi jännittää, kun Arlandassa kapteeni kuulutti, että lento hieman viivästyy, sillä koneen alle oli pudonnut naulalaatikko ja naulat piti saada kerättyä pois. En tiedä, kuinka laajalle naulat levisivät ja miten ne sieltä kerättiin, mutta koneen renkaat säilyivät ehjinä.

Journal Entry 6 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, May 9, 2021

Released 1 yr ago (5/9/2021 UTC) at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Jännittäviä lukuhetkiä toivedekkarin parissa!

Journal Entry 7 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, May 15, 2021
Kiitos toiveeni täyttämisestä!

Journal Entry 8 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, April 5, 2022
Leppoisa dekkari, josta tuli jotenkin "christiemäinen" fiilis.
Luin tätä melkoisessa flunssassa, joten keskittymiskykyni ei ollut paras mahdollinen. Tekijästä oli minullakin aavistus, mutta Sakan tavoin mietin myös motiivia.

Olen lukenut tätä Vera-sarjaa järjestyksessä, mutta mielestäni tätä voi lukea hyvin vaikka ei olisi aiempia osia lukenut.
Veran yksityiselämän kuviot pysyvät mukavan järkähtämättöminä..ainakin tähän asti. :)

Journal Entry 9 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, May 27, 2022

Released 1 mo ago (5/28/2022 UTC) at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivekirja paketissa matkaan.
Lukuiloa!


Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Journal Entry 10 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, June 1, 2022
Kiitokset toivekirjasta, outa1977! Tämä näyttää olevan Vera-sarjan 3. kirja. Tätä sarjaa en ole vielä lukenut ollenkaan, mutta sarjan kolme ensimmäistä kirjaa on nyt hyllyssäni.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.