Kruidengids herkennen - verzamelen- gebruik

by Ingrid Gabriel | Outdoors & Nature | This book has not been rated.
ISBN: 9021002000 Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 11/21/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Saturday, November 21, 2020
ngrid Gabriel werd in 1927 te Allenstein (het toenmalige Oost-Pruisen) geboren. e natuur in het bos achter het ouderlijk huis en in de grote tuin was haar eerste leermeesteres. Voordat zij hun namen op school leerde, wist ze al hoe de planten eruit zagen, wanneer ze bloeiden en waar ze te vinden waren. Na de oorlog deed ze te Wiesbaden eindexamen, waarna ze de rijksacademie voor architectuur en kunst te Mainz bezocht, waar ze o.a. opgeleid werd door de beeldhouwster Emmi Roeder. Na het examen van deze academie werkte ze als grafica voor handel, industrie en uitgeverij. Door een langdurige maagslijmvliesontsteking begon ze zich 13 jaar geleden voor voedingsfysiologie te interesseren. Tijdens haar drie jaar durende praktijktijd in een drogisterij, een gevolg van deze belangstelling, breidde ze haar kennis omtrent de geneeskrachtige kruiden uit. Haar artistieke ontwikkeling ging echter ook door, want nadien studeerde ze nog aan de Famous Artists Schools en in 1967 was haar grafisch werk op tentoonstellingen te Wenen en Stockholm vertegenwoordigd. Sinds enkele jaren wijdt ze zich vooral aan het vervaardigen van aquarellen.

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Weggeeftafel Laakboulevard in Amersfoort, Utrecht Netherlands on Monday, November 23, 2020

Released 1 mo ago (11/24/2020 UTC) at Weggeeftafel Laakboulevard in Amersfoort, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.
Als je het een heel mooi boek vind dat je nog eens wilt lezen, mag je het boek natuurlijk ook bij je houden.

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.