Het laatste jurylid

by John Grisham | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingJoanazinhawing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 9/19/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingJoanazinhawing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Saturday, September 19, 2020
Het plaatsje Clanton in de staat Mississippi is een rustig, vriendelijk stadje. Begin jaren zeventig bestaat er nog altijd een duidelijke scheiding tussen blank en zwart, rijk en arm, maar tot echt grote conflicten is het nog niet gekomen.

Dan wordt Clanton opgeschrikt door een afschuwelijke misdaad. De jonge weduwe Rhoda Kassellaw wordt in haar huis verkracht en vermoord. Danny Padgitt, telg uit een beruchte criminele familie, wordt snel opgepakt en met spanning wordt uitgekeken naar zijn proces. Iedereen weet dat Danny?s familie er niet voor zal terugdeinzen om de juryleden om te kopen of te bedreigen. Vanaf de zijlijn wordt de zaak-Padgitt nauwlettend gevolgd door Willy Traynor, een jonge journalist die net eigenaar is geworden van de plaatselijke krant The Ford County Times. De jury komt tot een uitspraak, maar voor Willy en de inwoners van Clanton komt er daarmee geen einde aan de dramatische gebeurtenissen?

In Het laatste jurylid keert John Grisham terug naar Clanton, het plaatsje waar ook zijn debuut De jury zich afspeelde.

Journal Entry 2 by wingJoanazinhawing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Saturday, September 19, 2020
Prima vakantieboek dat je gemakkelijk leest, weglegt en weer oppakt. Vlot geschreven, zoals we van John Grisham gewend zijn, maar niet zo spannend als verschillende andere boeken van hem. Het verhaal volgt gedurende zo'n 10 jaar het leven van de eigenaar/hoofdredacteur van een plaatselijke krant in het plaatsje Clanton waar een jonge vrouw wordt vermoord. De moordenaar wordt gepakt en berecht. Maar dat blijkt niet het einde van het verhaal te zijn...
Zoals gezegd niet super spannend, maar door de interessante personages en verhaallijnen een pakkend boek.

Journal Entry 3 by wingJoanazinhawing at OBCZVaarderhoog in Soest, Utrecht Netherlands on Saturday, September 19, 2020

Released 1 mo ago (9/19/2020 UTC) at OBCZVaarderhoog in Soest, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Veel leesplezier!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.