Ilon ja onnen tarinat

by Amy Tan | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Kipsu of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 9/16/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Kipsu from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, September 16, 2020
Takakansi:
”Amerikassa minä saan tyttären joka on aivan kuin minä. Mutta siellä kukaan ei sano, että hänen arvonsa mitataan hänen miehensä röyhtäyksen äänekkyydellä. Siellä kukaan ei halveksi häntä, sillä min pidän huolta että hän puhuu vain moitteetonta amerikanenglantia. Ja siellä hän on aina liian kylläinen nielläkseen surua.”
Näin ajattelee yksi tämän kirjan neljästä kiinalaisnaisesta muuttaessaan sodan jälkeen Yhdysvaltoihin. Amerikassa kaikki neljä naista saavat tyttären, mutta tyttäret oppivat nielemään enemmän Coca-Colaa kuin surua ja kuuntelemaan mieluummin korvalappustereoitaan kuin äitejään. Syntynyt kuilu ei ole pelkästään sukupolvien vaan myös kulttuurien välillä; koko ikänsä Amerikassa eläneet tyttäret eivät pysty sisäistämään äitien kuunalaisia tapoja ja uskomuksia eivätkä äidit voi ymmärtää tytärten pyrkimyksiä itsenäiseen elämään.
Ilon ja onnen tarinoissa puheenvuori on vuoronperään äideillä ja tyttärillä ja tapahtumat vaihtelevat menneen Kiinan ja nykypäivän Amerikan välillä. Erilliset kertomukset tukevat toisiaan ja rakentavat yhdessä ainutlaatuisen koskettavan romaanin äideistä ja tyttäristä kahden kulttuurin risteyksessä.

Journal Entry 2 by Kipsu at Kirjasto in Kalajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, October 18, 2021

Released 1 mo ago (10/18/2021 UTC) at Kirjasto in Kalajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Hei,
Olet löytänyt bookcrossing-kirjan! Toivon, että ilmoittaisit löydöstäsi täällä, jotta tiedän kirjan jatkavan matkaansa. Voit lukea kirjan ja vapauttaa sen uudelleen haluamaasi paikkaan tai voit vaikkapa antaa kirjan ystävällesi. Mitä tahansa kirjalla teetkin, kuulisin siitä mielelläni.

Lukuiloa!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.