Ikuisesti merkitty

by Emelie Schepp | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by myrtillus of Pori, Satakunta Finland on 9/4/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by myrtillus from Pori, Satakunta Finland on Friday, September 4, 2020
Marked for Life. Suomentanut Hanna Arvonen. HarperCollinsNordic, 2017.

Ikuisesti merkitty on ensimmäinen osa kirjasarjasta, joka kertoo syyttäjä Jana Berzeliuksesta. Ruotsalaisen Emelie Scheppin debyyttitrilleri on sensaatio ja sitä on myyty yli 140 000 kappaletta vain Ruotsissa. Sarja on nyt myyty myös Suomeen, Tanskaan, Norjaan, Saksaan, Hollantiin, Japaniin, Tsekkeihin, Italiaan ja Puolaan.

9-vuotias Jana Berzelius herää eräänä kesäpäivänä sairaalassa. Hänellä ei ole minkäänlaista muistikuvaa kuka hän on tai mistä hän tulee. Kaksikymmentäyksi vuotta myöhemmin hän saa menestyneenä syyttäjänä tehtäväkseen johtaa esitutkintaa, joka koskee huomiota herättänyttä Norrköpingin maahanmuutoviraston toiminnanjohtajan Hans Juhlénin murhaa. Jana aloittaa intensiivisen työn tapauksen ratkaisemiseksi yhdessä rikoskomissaario Henrik Levinin ja rikostutkija Mia Bolanderin kanssa. Mutta tutkimus saa odottamattoman käänteen kun löydetään jälleen yksi ruumis. Tällä kertaa se kuuluu pojalle. Mitä enemmän Jana ottaa selvää kuolleen pojan taustasta, sitä lähemmäksi hän pääsee oman tapauksensa totuutta. Tarina, jonka hän kohtaa on synkempi ja verisempi mitä hän olisi ikinä voinut kuvitella.

Journal Entry 2 by myrtillus at Pori, Satakunta Finland on Tuesday, November 24, 2020
"Schepp kirjoitti esikoiskirjaansa viisi kuukautta, usein iltaisin lasten nukkumaanmenon jälkeen. Odotettuaan kuusi kuukautta turhaan vastauksia kustantamoilta, hän päätti perustaa miehensä kanssa oman kustantamon."
Siis toisin sanoen tämä Jana Berzalius sarjan ensimmäinen osa on omakustanne. Kyllä varmaan kirjan hyllänneitä kustantamoita nyt harmittaa. Ensimmäinen osa myytiin loppuun kuukaudessa.

Sarjan päähenkilö Jana Berzelius on jo yksistään särmäisyydessään hyvin mielenkiintoinen ja kirjan tapahtumat pitävät lukijan mielenkiinnon yllä loppuun asti.

Journal Entry 3 by myrtillus at Pori, Satakunta Finland on Monday, September 20, 2021

Released 1 mo ago (9/20/2021 UTC) at Pori, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Annimanni valitsi kirjan Arvoitusarkusta. Siispä posti kuljettaa sen hänelle.

Journal Entry 4 by wingAnnimanniwing at Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, September 24, 2021
Kiitos! En olekaan Scheppiä aiemmin lukenut, joten hyvä nappaus!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.