Porto Francon vartija

by Ann Rosman | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBlackDevilwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 8/20/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBlackDevilwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, August 20, 2020
Porto Francon vartija on kolmas osa Ann Rosmanin rikoskonstaapeli Karin Adlerista kertovassa dekkarisarjassa, jota lukiessa voi tuntea aaltojen pauhun ja tuulen tuiverruksen.

Pakkoavioliittoa paennut nuori ja kaunis Agnes nousee maihin Marstrandin vapaasatamassa vuonna 1793. Sinne on kerääntynyt merimiehiä, kauppiaita, salakuljettajia ja muita rikollisia – monenlaista väkeä, joiden puuhat eivät kestä päivänvaloa. Agnes naamioituu mieheksi, jotta voisi aloittaa uuden elämän tuossa armottomassa loukossa. Hän ei halua palata kotiinsa enää ikinä.

220 vuotta myöhemmin Klöverönin pienen ja idyllisen saaren rauha rikkoontuu kun Göteborgin kasvitieteellisen yhdistyksen retkeläiset tekevät kammottavan löydön: suon uumenista paljastuu naisen ja vastasyntyneen lapsen ruumiit. Rikoskonstaapeli Karin Adler ryhtyy tutkimaan tapausta, mutta ruumiiden tunnistaminen onkin hankalampi juttu. Varmaa on vain se, että ne ovat olleet suossa jo hyvin kauan.

Porto Francon vartija jatkaa merentuoksuista Karin Adler -dekkarisarjaa. Ann Rosman yhdistää Ruotsin Bohuslänin rannikon nykyhetken ja menneisyyden jännittäväksi murhamysteeriksi.

Journal Entry 2 by wingBlackDevilwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, August 20, 2020
Tykkäsin kahdesta ensimmäisestä sarjan osasta ihan tosi kovasti, tämä ei ihan yltänyt niiden tasolle, mutta kiva luettava silti.

Journal Entry 3 by wingBlackDevilwing at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, August 20, 2020

Released 8 mos ago (8/20/2020 UTC) at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautuu illan BC-miittiin ja jos ei kelpaa kellekään, niin jää kahvilan kirjahyllyyn.

__________
Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 4 by Hiirenkorva at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, August 21, 2020
Otin kirjan mukaani miitistä, vaikka en ole lukenut aikaisempia osia.

Journal Entry 5 by Hiirenkorva at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, February 23, 2021
Pidän kirjailijan tavasta kirjoittaa tarina , joka nivoutuu menneisyydestä nykypäivään. Juoni pysyi koko tarinan ajan mielenkiintoisena. Minut lumosi meren läheisyys ja saaristolaiselämän kuvaus tässä kirjassa.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.