Nacht en ontij, Middernachtzon, Killers instinct, Wulffers en de zaak van het galgenmaal

by Tami Hoag, Rosie Thomas, Joseph Finder, Dick van den Heuvel | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingAnneleiswing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 9/21/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneleiswing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Monday, September 21, 2020
Nacht en ontij:
Jace Damon, die in Chinatown van Los Angeles woont, heeft sinds de dood van zijn moeder de zorg voor zijn jongere broertje Tyler. De broers hebben hun vader(s) nooit gekend. Als arme rechtenstudent en hardwerkende fietskoerier in het drukke en chaotische verkeer van Los Angeles heeft Jace het hard te verduren. Op een regenachtige avond moet hij voor de louche advocaat Lenny Lowell ergens achteraf een pakje bezorgen. Jace wordt aangevallen door iemand die kennelijk achter het pakje aanzit; hij weet ternauwernood te ontkomen. Lowell blijkt te zijn vermoord en Jace wordt als mogelijke verdachte achternagezeten door de politie en door de moordenaar van Lowell. Hij duikt onder en als Tyler en zijn hospita worden bedreigd, gaat Jace zelf met het belastende materiaal aan de slag.

Middernachtzon:
Nadat haar vriend haar heeft bedrogen, gaat een jonge geologe mee op expeditie naar Antarctica.

Killers instinct:
Een gewone man in het nauw: wat is de prijs van succes?

Wullfers:
Uit het water van de Korte Prinsengracht wordt het levenloze lichaam van een zwerver opgedregd. Niemand lijkt zich echt druk te maken over dit vooral, maar Cas Wulffers wil weten wie het was en hoe hij te water is geraakt. Ook een zwerver is een mens.

Journal Entry 2 by wingAnneleiswing at Weggeeftafel Laakboulevard in Amersfoort, Utrecht Netherlands on Monday, September 21, 2020

Released 1 mo ago (9/22/2020 UTC) at Weggeeftafel Laakboulevard in Amersfoort, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Wat leuk……………… iemand die het boek heeft gevonden !!!!

Fijn dat je ook even naar de website bent gekomen om te melden dat je het boek hebt meegenomen. Als je het boek na lezing weer wilt vrijgeven en nieuwsgierig bent of het daarna weer door iemand anders wordt gevonden, waar het boek daarna naar toe gaat… enz…… meld je dan aan als nieuw lid van bookcrossers (op de Engelse website www.bookcrossing.com ).Wil je dan aub bij je aanmelding als nieuw lid bij Referring Members mijn naam (Anneleis) opgeven? Dan weet ik dat het door mij geregistreerde boek een nieuw lid heeft gemaakt !

Je kunt het boek na lezing vrijgeven op de manier zoals jij dat wilt, ergens neerleggen in een openbare gelegenheid, cadeau geven aan een kennis, er zijn zoveel mogelijkheden. Kijk anders ook eens naar de Nederlandse website www.bookcrossing.nl, daar staan veel leuke tips en wetenswaardigheden.
Als je het een heel mooi boek vind dat je nog eens wilt lezen, mag je het boek natuurlijk ook bij je houden.

Veel plezier met het boek.
Anneleis

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.