Lähikuvassa Renny Harlin

by Tuire Harjola | Biographies & Memoirs | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 7/9/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, July 09, 2020
"Myrskylinnut, muistatko? innostuin. Tähän olivat yhteiset leikkimme hänet johtaneet, hiekkalaatikolle lanatuilta kiitoradoilta ohjaamaan kriitikoiden arvostamaksi nousevaa lentokone-elokuvaa."

Hollywood-ohjaajan isosisko luo koskettavan henkilökuvan veljestään ja kertoo sisarussuhteen monista vaiheista.

Millaista on ollut kulkea Suuren Veljen rinnalla, onko se ollut onni vai taakka? Miksi seikkailunhaluinen isosisko jäi lähtölaiturille, mutta turvallisuushakuinen Renny toteutti unelmansa ja hankki itselleen oman elämän ulkomailla? Veljen matka menestykseen ei ole toki ollut pelkkää nousukiitoa: Renny on kokenut myös julkisuuden kirot, vauhtisokeuden ja pettymyksiä ihmissuhteissa. Miltä tämä kaikki on näyttänyt sisaren silmin?

Tuire Harjola kuvaa tärkeän sisarussuhteen kehitystä suojatusta varhaislapsuudesta nykyhetkeen. "Se, että veljestäni Rennystä tuli vahva taiteilija ja viisas isä, ei ole sattumaa."

Otava 2009

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Itäkeskuksen kirjasto in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, July 12, 2020

Released 3 wks ago (7/13/2020 UTC) at Itäkeskuksen kirjasto in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Taloyhtiön ulkoremonttia tekevien ilmeisen ammattitaidottomien ja huolimattomien korjausmiesten takia kotini lainehti vettä kahdesti kahden viikon sisällä. Purkuun menevät niin lattiat kuin (pieni) osa seiniä ja kattoakin, mutta kun sen ensimmäisen tulvan jäljiltä olin nostanut kastumiselta varjeltuneet kirjat sivuun ja tarpeeksi korkealle, uusia kirjavahinkoja ei tullut. Asunto on kuitenkin tyhjennettävä, joten kirjat(kin) ovat vailla uutta kotia.

OBCZ Columbuksen hylly on jäänyt kauppakeskuksessa työmaa-aitojen sisälle, joten vien nyt kirjoja Itiksen kirjaston kierrätyshyllyyn. Käy nappaamassa sieltä luettavaa!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.