Kansalaisen Itämeri

by Useita | Nonfiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 7/4/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, July 04, 2020
"Niin syvällä sisimmässäni kannan näitä vesiä ja näitä maisemia, että aion pysyä ohjelmallisena optimistina. Niin kauan kuin löydän salmia ja lahtia, joihin rakkolevä on palannut, niin kauan kuin kuulen, että joku on laskenut verkkonsa ahvenparven tielle, niin kauan kuin saan taimenen tai kaksi vuodessa, niin kauan kuin vesi vielä kirkastuu syksyllä ja meduusat alkavat pumpata itseään eteenpäin pintavesissä, niin kauan aion uskoa, että meri säilyy hengissä meistä ja meidän tihutöistämme huolimatta."
- Kjell Westö

Kirjoittajat: Björn Grönholm, Hiski Haukkala, Marko Joas, Jouni Lind, Jari Luoto, Susanna Niinivaara, Juha Nurminen, Eeva-Liisa Poutanen, Kjell Westö

2. painos, 2011
Eurooppatiedotus

Released 1 mo ago (7/5/2020 UTC) at -- Kampin terminaalin kierrätyshylly in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Taloyhtiön ulkoremonttia tekevien ilmeisen ammattitaidottomien ja huolimattomien korjausmiesten takia kotini lainehti vettä kahdesti kahden viikon sisällä. Purkuun menevät niin lattiat kuin (pieni) osa seiniä ja kattoakin, mutta kun sen ensimmäisen tulvan jäljiltä olin nostanut kastumiselta varjeltuneet kirjat sivuun ja tarpeeksi korkealle, uusia kirjavahinkoja ei tullut. Nyt asunto on kuitenkin tyhjennettävä, joten kirjat(kin) ovat vailla uutta kotia.

OBCZ Columbuksen hylly on jäänyt kauppakeskuksessa työmaa-aitojen sisälle, joten vien aamulla kirjoja Kampin kierrätyshyllyyn. Käy nappaamassa sieltä luettavaa!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.