Jennifer Valtiovalta

by Max Barry | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 7/4/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, July 04, 2020
Kirjan takalieveteksti:

Kuinka markkinoidaan tehokkaimmin Niken uusinta lenkkitossumallia? Vastaus: tuodaan kengät kauppoihin 2 500 dollarin hintaan ja ammutaan kymmenen ensimmäistä ostajaa. Onhan Nike Mercury tossu, jonka vuoksi vaikka tappaisi.

Tuotejakeluvastaava Hack Nike allekirjoittaa sopimuksen, jonka sisältö paljastuu kokonaisuudessaan vasta jälkikäteen. Hack on värvätty toteuttamaan Niken uusinta sissimarkkinointia, joka on tavoitteeltaan kunnianhimoista mutta yksityiskohdiltaan karmaisevaa.

Voitontavoittelun täydellisesti valtaamassa yhteiskunnassa rikoksen jälkiä seuraa Jennifer Valtiovalta, etsivä, jolla on sielussaan vielä hitunen vanhanaikaista oikeudentajua. Se ei ole helppoa, sillä jäljellä ei ole enää mitään, mihin suuryhtiöt eivät olisi sekaantuneet.

Jennifer Valtiovalta on pirullisen hauska, vauhdikas ja jännittävä satiiri maailmasta, jossa yrittämisen vapaus on viimeinkin saamassa voiton laeista, ihmisoikeuksista ja muista ikävistä kaupankäynnin esteistä.

Englanninkielinen alkuteos: Jennifer Government (2003)
Suomentanut: Jukka Saarikivi

WSOY 2004

- Kovakantinen, kansipaperiton kirja. Kansipaperit olivat niin likaiset, että katsoin parhaaksi olla edes yrittämättä puhdistaa niitä. Muuten kirja on siistissä kunnossa :)

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, July 04, 2020
Kirjan etu- ja takaliepeet ovat siistit, taidan leikata ne irti ja liimata sisäkansiin ;)

Etulieveteksti:
Jennifer Valtiovalta on australialaisen Max Barryn toinen romaani. Hän on aiemmin työskennellyt Hewlett-Packardin palveluksessa. Teoksen tueksi Barry on suunnitellut nettisivuston, jolla voi perustaa oman valtion ja testata eri yhteiskuntajärjestelmiä.
www.nationstates.net

Released 1 mo ago (7/5/2020 UTC) at -- Kampin terminaalin kierrätyshylly in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Taloyhtiön ulkoremonttia tekevien ilmeisen ammattitaidottomien ja huolimattomien korjausmiesten takia kotini lainehti vettä kahdesti kahden viikon sisällä. Purkuun menevät niin lattiat kuin (pieni) osa seiniä ja kattoakin, mutta kun sen ensimmäisen tulvan jäljiltä olin nostanut kastumiselta varjeltuneet kirjat sivuun ja tarpeeksi korkealle, uusia kirjavahinkoja ei tullut. Nyt asunto on kuitenkin tyhjennettävä, joten kirjat(kin) ovat vailla uutta kotia.

OBCZ Columbuksen hylly on jäänyt kauppakeskuksessa työmaa-aitojen sisälle, joten vien aamulla kirjoja Kampin kierrätyshyllyyn. Käy nappaamassa sieltä luettavaa!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Osallistun kirjalla Australia-haasteeseen 2019-2020.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.