Salaperäiset rukiinjyvät

by Agatha Christie | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 7/3/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, July 03, 2020
Sinä aamuna oli uuden konekirjoittajan, neiti Somersin, vuoro keittää tee. Sen tarjoili herra Fortescuelle hänen suosikkialaisensa, kaunis neiti Grosvenor. Konekirjoitusosaston rautainen esinainen, neiti Griffith, valvoi, että firman teeseremonia sujui asianmukaisesti. Niinpä useammalla kuin yhdellä henkilöllä näytti olleen tilaisuus tiputtaa myrkky herra Fortescuen teekuppiin.

Ruumiin vaatteiden taskuista löytyivät ne tavalliset tavarat: nenäliina, avaimet, pikkurahaa. Ja sitten jotain kerrassaan omituista. Takin oikeanpuoleisessa taskussa oli viljaa.

Englanninkielinen alkuteos: A Pocket Full of Rye (1953)
Suomentanut: Eila Pennanen

WSOY 1991

Released 1 mo ago (7/9/2020 UTC) at -- Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone REDIssä in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Taloyhtiön ulkoremonttia tekevien ilmeisen ammattitaidottomien ja huolimattomien korjausmiesten takia kotini lainehti vettä kahdesti kahden viikon sisällä. Purkuun menevät niin lattiat kuin (pieni) osa seiniä ja kattoakin, mutta kun sen ensimmäisen tulvan jäljiltä olin nostanut kastumiselta varjeltuneet kirjat sivuun ja tarpeeksi korkealle, uusia kirjavahinkoja ei tullut. Asunto on kuitenkin tyhjennettävä, joten kirjat(kin) ovat vailla uutta kotia.

OBCZ Columbuksen hylly on jäänyt kauppakeskuksessa työmaa-aitojen sisälle, joten vien nyt kirjoja Redin Olohuoneen kierrätyshyllyyn. Käy nappaamassa sieltä luettavaa!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.