Pukija

by Enni Mustonen | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9789511349310 Global Overview for this book
Registered by Sii1 of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 6/30/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Sii1 from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, June 30, 2020
Otava 2020 kovakantinen 522s. Syrjästäkatsojan tarinoita -sarjan 8. osa.

Takalieve: "Viena Aaltonen on ollut ylioppilaskirjoitusten jälkeen piikomassa Skotlannissa, ja hänestä tuntuu ankealta palata lapsuudenkodin vinttikamariin. Leppävaaran huvila vaatisi remonttia, mutta jaksaako 70-vuotias Ida-mumma ryhtyä siihen? Kirsti toimii opettajana ja seurustelee Martin kanssa, jota pieni Ilpo ei oikein miellä uudeksi isäkseen. Kirsti on tyttärestään huolissaan, Ida-mumma on puolestaan varma, että taiteellinen ja käsistään kätevä nuori nainen löytää paikkansa. Ystävänsä vinkistä Viena pääseekin ompelijaksi ja pukijaksi Suomen Filmiteollisuuden studioille. Mutta se on vasta alkua. Kielitaitoista Vienaa odottavat kansainvälisemmät tehtävät."

Journal Entry 2 by Sii1 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, July 1, 2020
Enni Mustosen kirjat ovat miellyttävää ja helppoa luettavaa ja tästä syrjästäkatsojan tarinoita -sarjasta olen tykännyt kovasti. Sarjan neljä ekaa kirjaa, mistä pidin erityisen paljon, luin ihan kirjoina ja ne kertoivat Idan elämästä. Sarjan seuraavat kolme kirjaa kuuntelin äänikirjoina ja ne kertoivat Idan tyttären Kirstin elämästä. Päähenkilön vaihtuminen oli aluksi hankala paikka, mutta tykästyin myös Kirstiin. Nyt kahdeksannen kirjan luin taas ihan kirjana ja päähenkilön vaihtuminen Kirstin tyttäreen Vienaan on hankala taas sulattaa. Sarja jatkuu, niin kiinnostavaa nähdä miten. Vaikka kirjassa oli ihan kiinnostavia asioita mitä tapahtui Vienalle, niin jotenkin sarja on alkanut pitkittyessään jo vähän kyllästyttämään. Tästä huolimatta todennäköisesti luen tai kuuntelen sarjan seuraavan tai seuraavatkin osat, sillä nämä kirjat ovat helppolukuisia, viihdyttäviä ja yleissivistäviä historiankin puolesta.

Helmet lukuhaasteeseen 2020 kirja sopii kohtiin 15 (fiktiivinen kertomus, jossa mukana todellinen henkilö: mm. Siiri Angerkoski, Armi Kuusela), 24 (kirja kirjailijalta, joka on kirjoittanut yli 20 kirjaa), 39 (kirjassa lennetään), 41 (kirjassa laitetaan ruokaa tai leivotaan), 42 (kirjassa on isovanhempia), 46 (kirjassa on sauna) ja 49 (vuonna 2020 julkaistu kirja).

Pyöreiden vuosien haasteessa 1.2.-30.11.2020 kirja sopii kohtaan: 4 (kirjan nimessä on vain yksi sana). Kolmoihaasteeseen 10.4.2020-10.4.2021 kirja sopii kohtaan 33 (kirjan tapahtumat sijoittuvat kolmeen maahan: Suomi, Skotlanti ja Amerikka).

Journal Entry 3 by Sii1 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, September 25, 2021

Released 2 wks ago (9/25/2021 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Toivelistakirja miitissä toiselle bookcrossarille :)

Journal Entry 4 by winghetku77wing at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, September 25, 2021
25.9.2021 Miitissä todella pitkän tauon jälkeen - ihanaa! Kiitos toiveeni täyttämisestä, Sii1!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.