Kaukaiset paviljongit osa 1

by M.M. Kaye | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by winghetku77wing of Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 6/29/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winghetku77wing from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, June 29, 2020
Sivuliepeestä:

"Maailmankuulu suurromaani on kiehtova tarina 1800-luvun värikylläisestä Intiasta, sen uhkeista maisemista, kastien säätelemästä kansasta, intohimoisesta rakkaudesta, kiihkeistä kapinoista ja sodista.

Yksinäisessä leirissä Himalajan vuorilla syntyy englantilaisvanhemmista Ashton Pelham Martyn, joka pian jää orvoksi ja kasvaa hinduna hindujen parissa. Kun hän viimein pääsee omiensa joukkoon, hän on imenyt Intian vereensä eikä voi koskaan täysin kotiutua. Siksi hän palaa upseerina takaisin synnyinmaahansa.

Kaukaiset paviljongit on kertomus hänen elämästään ja intohimoisesta ja vaarallisesta rakkaudestaan Anjuliin, intialaiseen prinsessaan - kertomus vastakkaisiin suuntiin tempovasta toveruudesta ja aseveljeydestä, ahnehtivasta imperialismista, idän ja lännen verisistä yhteenotoista Afganistanissa. Kirjassa elää koko Intia, häkellyttävän monimuotoinen, kaunis ja julma jättiläismaa, jossa brittien hallinto on vain ohut kalvo ikiaikaisten pohjavirtojen pinnalla.

M. M. Kayella on kaikki tämänkaltaisen suurromaanin tekoon tarvittavat edellytykset: hän on armoitettu kertoja ja lähtöisin Intian armeijassa palvelleesta sotilassuvusta, lapsuutensa Intiassa viettänyt ja sille sydämensä antanut. Viidentoista vuoden suururakan tuloksena on rakkaudentunnustus Intialle - lumoava, mielikuvitusta kiehtova ja silti todentuntuinen romaani Kaukaiset paviljongit."

Journal Entry 2 by winghetku77wing at Kuntoutuskeskus Kankaanpää in Kankaanpää, Satakunta Finland on Tuesday, August 04, 2020

Released 1 mo ago (8/4/2020 UTC) at Kuntoutuskeskus Kankaanpää in Kankaanpää, Satakunta Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jätän kirjan kuntoutuskeskuksen kirjastoon.

***************

LÖYTÄJÄLLE:

Kiitos, että nappasit tämän kirjan mukaasi ja tulit vielä vilkaisemaan sen matkapäiväkirjaa. Tieto siitä, että kirja on hyvissä käsissä, on minulle tärkeä. Siksi pyydän sinua kertomaan, että se on sinulla. Toivon myös, että luettuasi kirjan poikkeat uudestaan täällä kirjoittamassa mietteitäsi lukemastasi. Sinun mielipiteesi kiinnostaa minua :). Samalla voit myös kertoa mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
* Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30
* BookCrossing suomenkielisessä Wikipediassa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Bookcrossing

LUKUILOA!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.